Obalovaný gothaj

pelda Kuchařka: pelda

Jiné maso 23 názorů

Suroviny

2 malé štangle gothajského salámu
3 vejce
hladká mouka
sůl
Recept si zatím oblíbilo 10 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Štangličky oloupeme a nakrájíme na kolečka silná asi 1,5cm. Do talíře dáme vejce a rošleháme je se solí a hladkou moukou. Salám v těstíčku obalíme a ihned prudce osmažíme. Podáváme s brambory.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 8 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Obalovaný gothaj

  • zizala zizala

    Teo, já Ti celkem i rozumím, přiměřeně zdravou stravu preferuju a snažím se ji nenápadně prosazovat i doma, ale když ono občas zhřešit je tak lidské...;-):-p:-D Jo, a nesouhlasím s Tvou poznámkou o pracnosti. Naklepat, nakrojit a ochutit maso před obalením je přece jen pomalejší, než sloupnout a nakrájet salám. Schválně si to stopni:-*

    Odpovědět

  • vybusna vybusna(moderátorka)

    ale no......viete co daju za tento recept studenti na intraku?
    a kazda skusenost dobra...ja napr. som v zivote nejedla obalovanu salamu....akurat lansmit....

    Odpovědět

  • Marta Marta

    Tea, já také nerada smažím (občas se tomu vyhnout nedá :-S) a gothaj se u nás vyskytne 1x za rok - před vánocema 10 dkg do bramborového salátu :-)) :-)) , ale jinak sem tam nějakou "šetrnější" uzeninu koupit musím :-), jsme celkem masožravá rodina :-D

    Odpovědět

  • pelda pelda(autorka receptu)

    Souhlasím se zizalou, my ho taky nemáme často, ale tak 2x do roka si ho s chutí dáme. Záleží na každém , co mu šmakuje:-p

    Odpovědět

  • Tea Tea(neregistrovaná)

    Rychlovka. Schválně, co je rychlejší. Obalit a osmažit kuřecí, rybí či vepřový plátek a nebo obalit a osmažit gothaj?:-D Čas je úplně stejný, ale výživová skladba toho, co sníme je nesrovnatelná. Tím chci říct, že pokud vůbec musíme mít smažené, tak takové recepty, jako gothaj v těstíčku by se vůbec neměly objevovat. :-S

    Odpovědět

  • zizala zizala

    A to my si ho 1-2x za rok dáme, je to rychlovka;-)

    Odpovědět

  • Tea Tea(neregistrovaná)

    Jejka, já myslela, že doba smažených či obalovaných v těstíčku gothajů, lančmítů a podobných kulinářských šíleností, je už dávno pryč. Něco podobného jsem jedla naposledy na chatě před 20ti lety, a to jenom proto, že nic jiného zrovna nebylo. A už po tom opravdu vůbec netoužím ...:no:...;-)

    Odpovědět

  • zizala zizala

    Jojo, salám v těstíčku, to už jsme dlouho neměli...dík za připomenutí:yes:

    Odpovědět

1 2

Tématické fráze: gothaj v těstíčku obalovaný salám salám v těstíčku impost uherské hradiště smažený gothaj těstíčko na obalování maso impost obalovaný salám v těstíčku impost prodejny godhaj v těstíčku impost zlín gothajský salám v těstíčku impost salám gothaj těstíčko na obalování salámu salám v těstíčku recept godhaj impost maso gothaj salám obalovany godhaj

Zapomněl/a jsem heslo