Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Obalovaný gothaj

Rychlovka z pánve je vzpomínkou na studentská léta. Pokud zvolíte kvalitní Gothajský salám, nemusíte si smažení v těstíčku muset tolik vyčítat. Jídlo nebude příliš dietní, ale servírujte ho bez obav. S bramborem a zeleninovým salátem bude chutnat.

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

12. 9. 2008 14:39

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie1 325 kJ / 317 kcal
Bílkoviny26,04 g
Tuky22,68 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 298 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy2,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

vybusna vybusna

13. 9. 2008 11:47

ja vam musim napisat aka som hlupa......videla som len nazov receptu....a neotvorila som ho...len som potom hodinu premyslala, ze ako preboha sa budu tie kolieska salamy obalovat...ze to musi byt strasna piplacka, ze komu by sa to chcelo robit....rozumiete...ja ked precitam salama...tak si predstavim uz nakrajane strojove kolieska;-)

Tea

13. 9. 2008 10:58

Tak jo! :-D Já to stopnu, jen jestli ten gothaj seženu ! Včera jsem ho chtěla po těch 20ti letech ochutnat a oni ho neměli, že prý to málokdo kupuje, tak neberou. :-O Já dost kladu důraz na kvalitu potravin, tak proto ta moje poznámka. Ony ty salámy už dávno nejsou co bývaly a stejně tak masové konzervy, paštiky apod. To snad kolem masa ani neproběhlo, čert ví, co je tam všechno semleté.
Ale jinak jsem normální a také normálně papám...:-D:-D I smažím...:-p

zizala zizala (moderátorka)

12. 9. 2008 22:14

Teo, já Ti celkem i rozumím, přiměřeně zdravou stravu preferuju a snažím se ji nenápadně prosazovat i doma, ale když ono občas zhřešit je tak lidské...;-):-p:-D Jo, a nesouhlasím s Tvou poznámkou o pracnosti. Naklepat, nakrojit a ochutit maso před obalením je přece jen pomalejší, než sloupnout a nakrájet salám. Schválně si to stopni:-*

vybusna vybusna

12. 9. 2008 17:25

ale no......viete co daju za tento recept studenti na intraku?
a kazda skusenost dobra...ja napr. som v zivote nejedla obalovanu salamu....akurat lansmit....

Marta Marta

12. 9. 2008 17:21

Tea, já také nerada smažím (občas se tomu vyhnout nedá :-S) a gothaj se u nás vyskytne 1x za rok - před vánocema 10 dkg do bramborového salátu :-)) :-)) , ale jinak sem tam nějakou "šetrnější" uzeninu koupit musím :-), jsme celkem masožravá rodina :-D

pelda

12. 9. 2008 17:05

Souhlasím se zizalou, my ho taky nemáme často, ale tak 2x do roka si ho s chutí dáme. Záleží na každém , co mu šmakuje:-p

Tea

12. 9. 2008 16:45

Rychlovka. Schválně, co je rychlejší. Obalit a osmažit kuřecí, rybí či vepřový plátek a nebo obalit a osmažit gothaj?:-D Čas je úplně stejný, ale výživová skladba toho, co sníme je nesrovnatelná. Tím chci říct, že pokud vůbec musíme mít smažené, tak takové recepty, jako gothaj v těstíčku by se vůbec neměly objevovat. :-S

zizala zizala (moderátorka)

12. 9. 2008 16:31

A to my si ho 1-2x za rok dáme, je to rychlovka;-)

Tea

12. 9. 2008 16:13

Jejka, já myslela, že doba smažených či obalovaných v těstíčku gothajů, lančmítů a podobných kulinářských šíleností, je už dávno pryč. Něco podobného jsem jedla naposledy na chatě před 20ti lety, a to jenom proto, že nic jiného zrovna nebylo. A už po tom opravdu vůbec netoužím ...:no:...;-)

zizala zizala (moderátorka)

12. 9. 2008 15:32

Jojo, salám v těstíčku, to už jsme dlouho neměli...dík za připomenutí:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: gothaj v těstíčku obalovaný salám salám v těstíčku impost uherské hradiště smažený gothaj těstíčko na obalování maso impost obalovaný salám v těstíčku impost prodejny godhaj v těstíčku impost zlín gothajský salám v těstíčku impost salám gothaj těstíčko na obalování salámu salám v těstíčku recept godhaj impost maso gothaj salám obalovany godhaj

Suroviny: salám gothaj, vejce, mouka hladká, sůl, olej

TopRecepty.cz

Obalovaný gothaj

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/68GQ