Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 389 kJ / 1 049 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 167,58 g |
| Tuky | 36,77 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 479 mg |
| Sodík | 439 mg |
| Sůl | 1,10 g |
| Sacharidy | 11,02 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 7. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí steak s těstovinami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Ery
Moje poznámka
Kuřecí steak s těstovinami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Ery
Nejnovější recepty
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno před 2 hodinami
Ragú z kachních žaludků se slaninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 3 hodinami
Vánoční košíčky
Přidáno před 4 hodinami
Ihned vláčné kokosky
Přidáno před 6 hodinami
Domácí čokoláda
Přidáno před 7 hodinami
Hříbkové carpaccio podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Barevná kuřecí čína
lenka.s.r před 34 minutami
Časově úsporná tvarohovo-jablečná "hraběnka"
SimonkaMona před 1 hodinou
Hrníčková bábovka
Silvik85 před 2 hodinami
Slepičí polévka s noky
Kajkajak před 3 hodinami
Linecké pudinkové cukroví
Prakva před 4 hodinami
RETRO pudink
radimlaska10 před 4 hodinami
Dýňový koláč
DvorMar před 4 hodinami
Kynutý makový květ
KlaunVG před 5 hodinami
Moučník s pudinkovým krémem
LUCAH před 9 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí steak s testovinou,
kureci steak,
kuřecí steak na pánvi,
kuřecí prsní steak,
kuřecí steak s bazalkou,
steak s těstovinou,
kuřecí steak na cibuli,
kuřecí steaky s těstovinou,
stejk z těstovinami,
kuřecí steaky,
kuřeci steaky na pánvi,
platky kureciho masa s testovinami,
kureci platek s testovinama,
kuře s těstovinami,
kruti steak testovina,
kuřecí steaky s těstovinani,
kureci platek s testovinami,
zapečené kuřecí staeky,
kuřecí steaky s tětovinama,
kureci platky na masle s testovinami
Suroviny:
prsa kuřecí,
cibule,
voda,
máslo,
smetana 12%,
olej olivový,
sůl,
pepř,
koření provensálské,
bylinky,
rajče cherry,
Komentáře (2)