Drůbeží játra s ananasem

kedlubna Kuchař: kedlubna

Pokrmy z vnitřností 1 názor

Suroviny

kuřecí játra
malá plechovka ananasu
4 lahůdkové cibulky i s natí
1 červená paprika
koření Čína bez soli
sůl
pepř
Solamyl
sojová omáčka
olej
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Na rozpáleném oleji prudce orestujeme játra, která jsme posypali kořením na čínu (bez soli).

  2. Přidáme nakrájenou cibulku, papriku a ananas, přilijeme trochu vody a podusíme.

  3. Po změknutí směs osolíme, opepříme, chvíli restujeme a nakonec zalijeme sosem, který si připravíme ze 6 lžic kompotové ananasové šťávy, dvou lžic sojové omáčky a lžičky solamylu.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 7 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Drůbeží játra s ananasem

Tématické fráze: játra s ananasem kuřecí játra s ananasem jatra na ananasu vepřová játra s ananasem drubezi jatra cina játra s ananasem recept kuřeci čina se sosem čínská kuchyně drůbeží játra krůtí játra s ananas drubeži jatra jako čína játra ananas krůtí játra s ananasem vepřová játra na ananasu drůbeží játra játra s s ananasem čínská kuchyně drůbeží žaludky pekingská játra recepty jatra na ananasu játra s anansem vepřová játra s recepty s ananasem

Zapomněl/a jsem heslo