Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 301 kJ / 72 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,90 g |
Tuky | 0,24 g |
Vláknina | 6,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 13,50 g |
Postup přípravy
Omáčku použijeme na těstoviny.
Zveřejněno 19. 8. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pesto z cukety a mangoldu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AWBp
Moje poznámka
Pesto z cukety a mangoldu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AWBp
Nejnovější recepty
Maďarská krkovička
Přidáno před 2 hodinami
Čočka s kysaným zelím a paprikami
Přidáno před 4 hodinami
Sýrové tousty se zeleninou
Přidáno před 5 hodinami
Šoulet s uzeným kuřecím stehýnkem
Přidáno před 5 hodinami
Tousty pana lesního
Přidáno před 5 hodinami
Plněné papriky s brynzou
Přidáno před 5 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Banánové vafle
amaliesediv před 6 minutami
Pomazánka z cottage - výborná, zdravá a dietní
Lucie1001 před 24 minutami
Svíčková na smetaně
Toby. před 1 hodinou
Vepřové bylinkové špízy
E. J. K. před 1 hodinou
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Ivana64 před 2 hodinami
Tvarohové koblížky
Hanka6677 před 3 hodinami
Vepřová krkovice na slanině a pórku
Aknytsirk před 3 hodinami
Vepřová panenka s omáčkou ze 7 pepřů a bylinek
DJanaDD před 4 hodinami
Osvěžující koláč s dvojitou porcí jogurtu
barypb před 4 hodinami
Hrníčkový ovocný koláč
Papucel před 4 hodinami
Tématické fráze:
jak zamrazit mangold,
jak zamrazit cuketu,
pesto z mangoldu,
jak zavařit pesto,
lze zamrazit cuketu,
lze zamrazit cuketa,
mangoldove pesto,
zavařování mangoldu,
mangold pesto,
zamrazit cuketu,
cuketa zamrazit,
muze se cuketa zamrazit,
mangold,
cuketa zamrazit,
pesto zavařit,
mangold zamrazit,
pesto z cukety zavařování,
jak zamrazit cukety,
využití mangoldu v kuchyni,
využití bazalkového pesta
Suroviny:
cuketa,
listy mangoldu,
bazalka čerstvá,
česnek,
kapary,
olej olivový,
sůl
Komentáře (18)
Ale pesto je moc dobré, rozdávala jsem recept i kolegyním v práci
Láká mě udělat si do zásoby, jen zvažuji jestli pesto zavařit nebo raději zamrazit?