Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 697 kJ / 167 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,96 g |
| Tuky | 1,17 g |
| Vláknina | 12,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3,23 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 30,12 g |
Postup přípravy
Podáváme s rýží nebo vařenými bramborami.
Zveřejněno 8. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maso na olivách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zYmy
Moje poznámka
Maso na olivách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zYmy
Nejnovější recepty
Šťavnatí švábi
Přidáno před 9 hodinami
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 12 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 14 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 17 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 18 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sumec keříčkovec na kmínu
Kajkajak před 1 hodinou
Dršťková polévka
Sahula před 2 hodinami
Dršťková polévka z jižní Moravy
Sahula před 2 hodinami
Kuřecí kousky v zakysané smetaně s česnekem
MarketaAn před 2 hodinami
Škvarkový koláč (placky)
Merylas před 4 hodinami
Indický Naan chléb
Vinka před 5 hodinami
Krupicová kaše
Roobass před 7 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 7 hodinami
Pikantní zeleninovo-těstovinový salát
Jan Nemec před 8 hodinami
Kuře na kari s jablky
hajibuni před 8 hodinami
Tématické fráze:
maso na olivách,
olivy pod maso,
recepty s olivami,
maso s olivami,
maso olivy,
maso a olivy,
maso na na olivách,
vepřová kýta s olivami,
vepřové na olivách,
maso s olivy,
recepty maso na olivách,
maso olivy recepty,
recept maso na olivach,
recept na maso s olivami,
maso oliva,
na olivách,
recepty maso/na/cibulke a olivy,
maso na olivach recept,
černé olivy a maso,
olivy a maso recepty
Suroviny:
cibule,
pepř mletý,
paprika čerstvá červená,
maso kuřecí,
rajče,
sůl,
koření na steak,
olivy
Komentáře (4)
Já bych jen přehodila poslední fotku jako první,ať je vidět již hotová dobrota