Suroviny
Porce: cca 6 menších řízků
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 707 kJ / 1 125 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,25 g |
Tuky | 45,00 g |
Vláknina | 12,50 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 925 mg |
Sůl | 3,88 g |
Sacharidy | 67,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 9. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Řízky z králičích vykostěných hřbetů v Hrašce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MW95
Moje poznámka
Řízky z králičích vykostěných hřbetů v Hrašce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MW95
Nejnovější recepty
Broskvové knedlíky vařené v páře
Přidáno před 2 hodinami
Vepřová panenka s omáčkou s cuketou a sušenými rajčaty
Přidáno před 2 hodinami
Koprová omáčka s vejci
Přidáno před 4 hodinami
Toasty s anglickou slaninou
Přidáno před 20 hodinami
Točený dort plněný ovocem
Přidáno před 21 hodinami
Jednohubky s dírou
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové maso na mrkvi
mafinka888 před 26 minutami
Vepřové kostky se smetanou
mafinka888 před 26 minutami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
Jan Nemec před 36 minutami
Jednoduché zapékané těstoviny
Jan Nemec před 37 minutami
Domácí utopenci
Simona Maskova před 38 minutami
Tenké palačinky plněné tvarohem
Jan Nemec před 39 minutami
Křehký koláč s tvarohem a meruňkami
stefi.f47 před 1 hodinou
Výborné lokše
Lilijuli před 1 hodinou
Mokrý koláč s ovocem
malipi před 2 hodinami
Cheesecake
Barča Holubová před 2 hodinami
Tématické fráze:
rizky z kralika,
králičí řízky,
králičí řízky recept,
řízek z králíka,
králičí řízek,
vykostění králíka,
králičí panenka,
králík na rizek,
králičí hřbety recepty,
recept králičí hřbet,
králičí hřbet recepty,
králík jako řízek,
králík řízek,
kralici řízky recepty,
králíčí hřbet,
kralíčí hřbety recept,
kraliči hřbety,
králík na řízky,
králík řízky,
recept na králičí hřbet
Suroviny:
hřbet králičí,
sůl,
česnek,
olej,
hraška,
hraška
Komentáře (17)
Obalovala a smažila jsem i štikozubce a rybí filety,které byly také moc mňam
Zkoušela jsem i vepřové řízky,ty se smažily trochu dýl a Hraška na nich zhořkla.Chce to kratší dobu smažení
Hraška už u nás dávno zdomácněla, ale s králíkem je to horší