Beef Stroganov podle Vodoucha
Sežeňte si kvalitní zadní hovězí maso a pusťte se s námi do přípravy minutkového guláše podle Ivana Vodochodského. Zapomeňte na dlouhé dušení, tento hovězí Stroganov se žampiony je rychlovka, a proto sáhněte po svíčkové nebo roštěnci.
Suroviny pro 2 porce
2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 7 098 kJ / 1 697 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,78 g |
Tuky | 112,31 g |
Vláknina | 5,13 g |
Cholesterol | 398 mg |
Sodík | 1,06 g |
Sůl | 2,45 g |
Sacharidy | 41,09 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Vím, že receptů na Stroganov je tu dost. Úplně stejný jsem nenašla. Jak je již z názvu patrno, recept jsem "obšlehla" od I. Vodochodského a mírně upravila. Množství je minimálně na 2 porce. Podávala jsem s tarhoňou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 11. 2012 16:02
(až prídem, spravíš mi?)
6. 11. 2012 15:48
6. 11. 2012 15:45
Děvčata, děkuji
6. 11. 2012 15:43
6. 11. 2012 15:38
6. 11. 2012 15:35
6. 11. 2012 15:29
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 3 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 5 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 1 hodinou
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 1 hodinou
Řecké patates
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 3 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 3 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
AnetaZema uvařil před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
7 receptů z hovězí svíčkové: Je libo svíčkovou na smetaně, tatarský biftek, carpaccio, nebo steak?
Jak vařit nebo dusit rýži. Správný postup záleží na tom, jaký druh máte ve spíži
Opékání či restování masa tak, aby si udrželo šťavnatost a zůstalo křehké i chutné, má svá pravidla
Další recepty
Tématické fráze: svíčková stroganov hovězí stroganov svíčková stroganov recept stroganov recept stroganov podle pohlreicha hovězí stroganov podle pohlreicha recepty hovězí maso stroganov stroganov hovězí svíčková stroganov recept stroganov stroganov z hoveziho masa hovězí stroganov recept svíčkové řezy stroganov hovězí maso stroganov maso stroganov recepty svíčková stroganov recept pohlreich hovězí nudličky stroganov maso stroganov co je stroganov hovězí stroganov pohlreich
Suroviny: svíčková hovězí, cibule šalotka, žampióny, okurky sterilované, smetana zakysaná, koňak, hořčice pikantní, kapary, rajče sterilované, olej olivový, máslo, cukr, vývar masový, sůl, pepř mletý, bobkový list
Beef Stroganov podle Vodoucha
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MW6R
67 názorů