"Hadi"
Hady z bramborového těsta - jídlo našeho dětství, si můžeme podle receptu připravit sami. Podáváme je nakrájené, posypané skořicí a cukrem a přelité rozpuštěným máslem a přitom můžeme zavzpomínat na prázdniny, strávené u babičky.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 2 517 kJ / 601 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,68 g |
Tuky | 19,06 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 549 mg |
Sůl | 1,37 g |
Sacharidy | 83,30 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento recept připravoval dědeček mé kamarádky. Nedávno mi ho připomněla, tak jsem neodolala a upekla. Nejlépe chutnal u nich na dvorku jen tak, když ho rozmotáváte v ruce ;-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 11. 2012 10:02
Krasne,nevidane a urcite vyborne!Jste neuveritelne sikovna. Bude to neco do chuti skubanku,dovedu si to predstavit.
18. 11. 2012 09:07
Úžasné! Moc krásný receptík a tak dávám bodík.
17. 11. 2012 23:37
Jsi holt úžasná!
17. 11. 2012 23:13
wow, jeste jsem tohle nevidela, ale bramborovy opeceny testo je u me delikatesa, tohle bude jeste lepsi, dyt to ma skorici!
17. 11. 2012 21:10
To je krásny recept...
17. 11. 2012 20:45
17. 11. 2012 20:42
vladi:To by taky určitě šlo. Tohle jídlo je ale tak trochu i na slano, když si smícháte tvaroh s paprikou, nebo česnekem, tak je to taky dobrota k hadům
17. 11. 2012 20:41
senky: a to já nevím.. školní docházku jsem skončila těsně po válce.. tej druhééé
17. 11. 2012 20:39
dobrý, ale co kdyby se ještě nesmotané posypalo skořicí- na řezu by to mohlo vypadat pěkně??
17. 11. 2012 20:39
rebeka:však i na podzim jsou prázdniny
17. 11. 2012 20:36
rebeka:já bych řekla celoroční
děkuji
děkuji
17. 11. 2012 20:33
Ukládám,a samozřejmě dávám bodík!!!
17. 11. 2012 20:32
senky: jáák jako prázdninové mě to přijde ouplně aktuálně podzimní
Nofři.. super
Nofři.. super
17. 11. 2012 20:04
senky:Díky
17. 11. 2012 20:01
to je správňácké takové prázdninové
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 11 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 12 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 12 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 12 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 15 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 12 minutami
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 5 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 6 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 6 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 7 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 7 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 8 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 10 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Čína z kuřecího masa s rýží: Rychlá česká varianta se speciální směsí koření je křehká a šťavnatá, skvěle chutná s rýží
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Jak dlouho vařit celé brambory ve slupce? Závisí to na několika okolnostech
Další recepty
Tématické fráze: laciné recepty těsto na hady jak uvařit hada hadi recept pokrm z hada laciná jídla recept na hada hadi had recept recept hadi bramborovi hadi recept na hady recept had hadi recepty hadi z těsta laciné letní recepty jak upect hada jidlo z hada recepty z hada had recepty
Suroviny: brambory, vejce, mouka hrubá, olej, sůl, prášek do pečiva, krupice dětská, sádlo, cukr moučkový, skořice mletá, sádlo
"Hadi"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MWnm
30 názorů