Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Topinky pro začínající kuchaře

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 11. 2012 18:42

Suroviny

Porce: podle počtu strávníků

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Danca Danca

21. 11. 2012 18:05

Coleta: děkuji:-K

Danca Danca

21. 11. 2012 18:03

rebeka: to je v pohodě, já už se taky k tomu nebudu vyjadřovat, myslím si o těch přemoudřelých své a jsem nad tím povznesená;-)

chocolate chocolate

21. 11. 2012 18:03

rebeka:Nebyl by první.Škoda, že tu není IP adresa.

rebeka rebeka

21. 11. 2012 18:02

chocolate::-// tomuto druhy zábavy nerozumím.. ani nechci:-(:-((:no:
mě bylo divné, že bys to byla ty.. vím, že ty jsi rovná a přímá:yes:

Danca: sorry.. vím, že to sem nepatří a už mizím:-8

chocolate chocolate

21. 11. 2012 18:00

rebeka:Rebi a nenapadlo tě, že se někdo baví?
Myslím si, že tohle je ubohé.

Danca Danca

21. 11. 2012 18:00

chocolate: co takhle naučit se nejprve pořádně číst???:-D

rebeka rebeka

21. 11. 2012 17:59

chocolate::-O:-?:-?

Danca Danca

21. 11. 2012 17:59

No, i ubozí sem chodí...s tím jsem smířená:-)

chocolate

21. 11. 2012 17:56

ty tvoje recepty mi připadají trochu přiteplené ( na kostičky cibulečku, šípkový čajíček..haha) Už jsme tady jednoho takového přihřátýho měly. Ten mazal, panečku jak by měl v zadku mejdlo..Haha

Coleta

21. 11. 2012 17:48

Kvituji s povděkem. Sice nejsem začátečník, ale manžel je má moc rád. Takže :yes:

Jinak, pokud tady rozebíráte přínos pro topky, tak nechátu, co jste tím chocolate chtěla říct, recept je v začátečnické kategorii a nechápu, proč by tady nemohl být, nebo neměl využití. Každý nějak začínal, takže třeba pro mě je tento recept přínos (připomenutí a ráda si ho udělám) Ne vše, co má 150 ingrediencí musí být bezvadné a mít přínos.;-) Trochu nadhledu a tolerance, dámy:-D

Danca Danca

21. 11. 2012 17:21

Samozřejmě:-K. Možná by se kritici měli nejdřív podívat, v jaké rubrice je recept zařazený:-)

magdalenka magdalenka

21. 11. 2012 17:20

Danca: rozumiem ti, myslím, že aj ty mne...;-)

Danca Danca

21. 11. 2012 17:18

magdalenka: ale já jsem kdysi taky byla začínající kuchařka a každý nápad se mi hodil....no asi to tady fakt nechápu, protože takových jednoduchých receptů je tu spousta i od "VIP" členek, ale ty jsou do nebe vychvalovány...Abys rozuměla,nejde mi o body a o hodnotící komentáře, pokud někoho můj recept zaujme, budu ráda a ostatní ať vaří něco jiného, to jim přece nikdo nebere...;-)

magdalenka magdalenka

21. 11. 2012 17:11

Danca: nediv sa, boli sme zvyknutí na iný level tvojich receptov.

Danca Danca

21. 11. 2012 17:06

No neeee, jen dvě sršně se na mě vrhly???:-O Že by jim s nadcházející zimou docházel dech??:-D:-D
casu-marsu: děkuji, je to opravdu tak:-K Vařím moc ráda, ale i tyhle osvědčené rychlovky jsou občas fajn. A pokud někdo uznává JEN ty recepty, při kterých za suroviny utratí polovinu výplaty a při realizaci stráví několik hodin u sporáku...budiž mu to přáno;-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak udělat topinky topinka ve vajíčku jak udělat topinku jak správně udělat topinky topinky ve vajíčku jak správně udělat volské oko jak se dela topinka jak správně udělat topinku recepty pro začínající kuchařky delikatesa na topínku silacka topinka topinky jak spravně vajicka na topinku jak udelat spravne topinky kuchařka pro začínající kuchaře volské oko s topinkou je topinka nezdrava kuchařky a recepty topinky správně neco na topinku

Suroviny: chléb, česnek, máslo, cibule, vejce, sůl, kečup pikantní

TopRecepty.cz

Topinky pro začínající kuchaře

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MWqm