Kremrole podle Gurmetu
Mezi oblíbené české zákusky patří i kremrole. A není se čemu divit, rulička z listového těsta plněná výborným nadýchaným sněhovým krémem, jemně posypaná moučkovým cukrem, přímo láká k ochutnání.
Suroviny pro 25 kusů
25 kusů
Nutriční hodnoty
Energie | 17 520 kJ / 4 187 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,18 g |
Tuky | 147,73 g |
Vláknina | 5,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 657 mg |
Sůl | 1,37 g |
Sacharidy | 666,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Gurmet Prosinec 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
5. 1. 2013 18:52
Severinka:Ano s tím cukrem je to teda dílo,ale jinak moooc dobré
27. 12. 2012 23:44
Týýjo ty teda vypadají nádhěrněě!!
27. 12. 2012 23:44
Týýjo ty teda vypadají nádhěrněě!!
26. 12. 2012 21:16
Dělala jsem také podle Gurmetu a byly opravdu vynikající!!
25. 12. 2012 10:28
Pokud děláte sněhovou hmotu s rozvarem, opravdu se počítá 10 dkg cukru na 1 bílek. U sněhového pečiva klasického /šlehání v míse s cukrem nebo ve vodní lázni stačí 7 až 8 dkg na 1 bílek/.
22. 12. 2012 20:31
Taky se mi zdálo cukru hodně... ale asi to tak má být. Přeslazené nejsou vůbec - prostě tak akorát :)
22. 12. 2012 20:07
Nádhernéé!!!
22. 12. 2012 19:16
krásné, ale není toho cukru nějak moc
22. 12. 2012 19:08
krásné kremrolky:
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 13 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 13 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 14 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 14 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 7 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 7 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 8 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 9 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 9 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 9 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 11 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Brambory s vejci v hořčičné omáčce: Jednoduchý bezmasý a lehce pikantní oběd zachutná nejen vegetariánům
Jak plnit cukrářský sáček, aby nebyla náplň všude okolo? Videonávod vám poradí
Krupicové nočky do polévky už potrápily nejednoho začátečníka. Poradíme dva způsoby přípravy
Další recepty
Tématické fráze: bílková náplň do kremrolí sněhová nápln do kremrolí sníh do kremrolí vynikající recept na sněhové trubičky plnění kremrolí sníh z bílků do kremrolí nadýchané kremrole sníh do kremrolí s rozvarem bilkove kremrole kremrole recept bilkovy snih s rozvarem sníh z bílků na plnění kremrolí bílková náplň do trubiček rozvar do kremroli vynikající recept na sněhové kremrole sníh s rozvarem sněhová nápln do trubiček bílkový sníh do kremroli sníh na plnění kremrolí sníh do trubiček s rozvarem
Suroviny: těsto listové, mouka hladká, vejce, cukr moučkový, voda, cukr, bílek, cukr
Kremrole podle Gurmetu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3VZQ
9 názorů