Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Babiččiny zelňáky

Kysané zelí je klasikou české kuchyně a mnoho jídel se bez něj prostě neobejde. Podle starého receptu připravíme ve své kuchyni milované zelňáky - placky ze sladkokyselého zelí s kmínem. Jsou jednoduché na přípravu a mají bohatou chuť.

Hodnocení receptu je 5,0 (38×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 25 min

40 min (15 min příprava + 25 min tepelná úprava)

28. 12. 2012 18:23

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Nutriční hodnoty

Energie17 592 kJ / 4 205 kcal
Bílkoviny70,50 g
Tuky258,50 g
Vláknina28,00 g
Cholesterol 225 mg
Sodík 4,01 g
Sůl10,00 g
Sacharidy385,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jarka skrobakova

29. 12. 2012 19:52

:-O:-p:yes::yes: to může být moc dobré;-)

Corall+Emmy 30.9.2006 Corall+Emmy 30.9.2006

29. 12. 2012 10:08

Tak uz to ctu,nahradim vajickem

Corall+Emmy 30.9.2006 Corall+Emmy 30.9.2006

29. 12. 2012 10:05

Da se nejak sadlo nhradit?? Tady ho nesezenu

rebeka rebeka

29. 12. 2012 09:19

moc hezké to je:-K:yes::yes:

Lilith-Isa Lilith-Isa

29. 12. 2012 09:02

Je to každém.... ale zelňáky co pekla moje babi jsou ze sádla a rozhodně nejsou mastné :-):-) pokud je to z vejce tak už to není tenhle recept....a hlavně to není pravý jihočeský zelňák ;-)

Sidney

28. 12. 2012 23:47

...teprve to zkusim ,asi lepe s vejcem jak navrhl kdosi.....:-)

suslajda suslajda

28. 12. 2012 20:32

Zelňáky jsem jedla vždy u švagrové a moc mi chutnali:yes::yes:+

Lilith-Isa Lilith-Isa

28. 12. 2012 19:14

Upelka jsem jich tři plechy cca 45 ks a ještě druhý den ráno se na tácu bál o samotě poslední jeden :-D:-D:-D

Bibinka Bibinka

28. 12. 2012 19:13

Šárko, taky tu mám na n recept a mám zelňáky moc rádi a je dobře, že jsi mi je připomněla. Dávám 6.bod:yes:

Jana

28. 12. 2012 19:13

Vyborne, delam je podobne, akorat misto sadla dam vejce, aby to nebylo tucne a pecu na pecicim papiru bez tuku. Po upeceni mezi ne mrsknu dva platku kruti sunky, trochu kecupu a horcice a mam super dietni jidlo plne vlakniny a bilkoviny, ktere skvele zasyti...

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

28. 12. 2012 18:53

:-p;-):yes:

pipre pipre

28. 12. 2012 18:36

Zelné placičky miluji a tyto vypadají velmi dobře:yes:+

Irrena Irrena

28. 12. 2012 18:32

To musí být dobrota:yes::yes:Dávám první bodík:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: zelnaky zelnaky recept domácí zelnáky pečené recept na prave zelnaky recept na zelňáky babiččiny zelníky recepty.cz zelnáky recept zelňáky zelovky zelnak zelovka babicciny recepty zelňáky bez sádla zelňáky na plech babičiny zelňáky jihočeské zelňáky recepty zelňáky zelnak recept zelňáky recepty zelniky

Suroviny: sádlo, mouka hladká, zelí kysané, sůl, pepř mletý, kmín celý, paprika sušená sladká, sádlo

TopRecepty.cz

Babiččiny zelňáky

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DWyn