Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Francouzský medový krémeš

Hodnocení receptu je 4,9 (19×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

15. 1. 2013 18:32

Suroviny pro 35

35

Nutriční hodnoty

Energie23 833 kJ / 5 696 kcal
Bílkoviny107,25 g
Tuky293,69 g
Vláknina9,99 g
Cholesterol 1,83 g
Sodík 3,49 g
Sůl1,80 g
Sacharidy640,61 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Ja som miesto práškovej šľahačky dávala rastlinnú šľahačku, ostáva dlhšie tuhá a chutí lepšie.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Annak Annak

15. 1. 2013 21:00

Vypadá krásně a určitě i tak chutná, v brzké době určitě vyzkouším

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: medový krémeš kremeš francouzsky kremes krémeš recept medovy kremeš recept francouzky kremes kreméš na plech francousky kremes kremež francuzky krémeš francouzské kremeše krémeš medový franocouzský medový krémeš medove kremeše franocouzský medový krémeš úžasný krémeš francuzsky kremes francouzské krémeš recept na kremeš francouzský krémež

Suroviny: mouka hladká, cukr moučkový, rum, vejce, žloutek, soda jedlá, tuk hera, med, mléko, zlatý klas, mouka polohrubá, žloutek, máslo, cukr moučkový, šlehačka v prášku, mléko

TopRecepty.cz

Francouzský medový krémeš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/13x0