Postup přípravy
Zveřejněno 17. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šmakoun à la Cordon bleu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZXO2
Moje poznámka
Šmakoun à la Cordon bleu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZXO2
Nejnovější recepty
Mléčná omáčka s česnekovými výhonky
Přidáno před 3 hodinami
Grilované vepřové steaky s česnekovými výhonky
Přidáno před 3 hodinami
Masová haše se šťouchaným bramborem
Přidáno před 3 hodinami
Omeleta s uzeným lososem a sýrem cottage
Přidáno před 3 hodinami
Taštičky z listového těsta s tvarohovým krémem
Přidáno před 3 hodinami
Míchaná vajíčka s česnekovými výhonky na jednohubky
Přidáno před 4 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Celerový salát
Gabi1 před 6 minutami
Hrnková bábovka
Andulakovina před 37 minutami
Švédský rybí salát
prokesova před 2 hodinami
Kinder řezy
anickapp před 3 hodinami
Vuřt guláš
LendaRys před 3 hodinami
Jemná sýrová polévka s fazolkou
Kajkajak před 4 hodinami
Mleté maso ve smetanové omáčce
Iveta. před 5 hodinami
Kančí po cikánsku
capek před 5 hodinami
Rajská omáčka v pomalém hrnci
radekfiala před 5 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
Raddkaa před 7 hodinami
Tématické fráze:
co je to šmakoun,
gordon bleu top recepty,
gordon bleu recept,
jak se vypada kuřeci gordon,
šmakoun foto,
domácí šmakoun,
jak vynikl cordon bleu,
šmakoun recepty,
cordonbleu,
šmakoun akce,
kuřecí cordon v sezamove strouhance,
brambory giorgio,
dušený šmakoun,
recepty šmakoun,
recepty ze šmakouna,
dna a šmakoun,
co je to gordon bleu,
gordon blue prirodní,
smakoun ala,
cordon bleu v bramborach
Suroviny:
šmakoun,
salám sojový,
sýr,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka,
mléko,
semínka sezamová,
koření grilovací
Komentáře (21)
Nenech se Markéto odradit, tady panuje oprávněně trochu nedůvěřivé období
Na Slovensku najdete toto jídlo v mnoha restauracích, všude s nesprávnym názvem, podobně ako tenhle recept tady. Doufám, že to uznáte a když ne, tak si přečtěte třebas tohle:
www.cordonbleu.edu/
www.pragueculinaryacademy.com/academy.html