Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fazolová ,,paštika"

Hodnocení receptu je 4,3 (10×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

DlabemeZdrave DlabemeZdrave

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 558 kJ /
1 567 kcal
Bílkoviny75,82 g
Tuky48,63 g
Vláknina42,98 g
Cholesterol 12 mg
Sodík 87 mg
Sůl0,08 g
Sacharidy188,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Fazole si přes noc namočíme ve vodě a druhý den uvaříme. Necháme vychladnout a poté je rozmixujeme. Krok 2: Vyšleháme si jogurt s olejem a poté přidáme i rozmixované fazole. Mezitím si na jemno nasekáme šalotku a krátce ji orestujeme na pánvi (kdo má rád syrovou, nemusí restovat). Krok 3: Přidáme ke směsi spolu s prolisovaným česnekem. Osolíme, opepříme a necháme 1-2 hodiny odpočinout v ledničce. Namazanou paštiku posypeme čerstvě nasekanou petrželkou.

Zveřejněno 19. 1. 2013

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fazolová ,,paštika"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2JvW

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Fazolová ,,paštika"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2JvW

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (13)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Dala jsem asi o lžíci víc jogurtu:-)) - vypadá sice jako jahody se smetanou, ale je výborná:yes:

hosta: :-D

ja0411: paštiku si většinou rozdělím na 3 části, 1 zatavím v igelitu a dám zamrazit, další váleček také zatavím(můžete i žehličkou,pokud máte jakýkoli termoplastický igelit) tu dám do ledničky a ten zbytek dám do ledničky v dózičce zavírací, tzn. dokud se vše nesní, tak vydrží skvěle, jak dlouho já chci :)

Tak do pěti dnů zvládnu sníst určitě:-p.Už se chladí v lednici a moc se těšim,přidala jsem ještě trošku majoránky,sice jsem měla jen červené fazole,ale podle ochutnání vypadá,že bude móc dobrá:-K:-!:-!

ja0411: Nám vydrží doma tak 2dny max, ptž rodině moc chutná, ale mamka ji měla v lednici 5 dní a byla v pořádku

Můžu se zeptat,jak dlouho paštika vydrží:-?Chystám se jí dnes vyzkoušet,ale budu na ní sama:-D:-!

DlabemeZdrave: Díky za radu, zkusím!

Jsou to mensi fialove fazole, samozrejme to jde z jinych fazoli, jen se bude chut malinko lisit, stejne jako se lisi jednotlive druhy fazoli. Daji se sehnat ve zdrave vyzive bez problemu. Ja potrebovala spotrebovat tyhle a ona ta fialkova barva i hezky lahodi oku s barvou salotky:-*

To jsou nějak speciální fazole, prosím? Jak vypadají? Udělala bych si ji...případně jestli by šla z normálních třeba bílých?

To vůbec nebude špatné, jenže ty fazole jsem zatím nenalezla zde v obchodech. No, určitě se je pokusím sehnat. :yes:

Už jsem ji dělala a je moc výborná;-):-p:yes:

hmmm, to nemusí být vůbec špatné.:-)):yes::yes::yes::-p:-K

Tématické fráze:
fazole adzuki recepty, fazole adzuki recept, pomazánka z fazolí adzuki, adzuki recept, adzuki recepty, fazole adzuki pomazánka, jak uvařit fazole adzuki, recept fazole adzuki, recepty fazole adzuki, fazole adzuki, recept na fazole adzuki, adzuki pomazánka, pomazánka z adzuki, recepty z fazolí adzuki, pomazánka z fazolek adzuki, adzuki fazole recept, pomazánka adzuki, pomazánka z vařených fazolí, recept z fazolí adzuki, recepty na fazole adzuki

Suroviny:
fazole adzuki, jogurt bílý, olej, cibule šalotka, česnek, petrželka, sůl, pepř

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu