Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Frgálová buchta

Máte chuť na tradiční valašské frgále, ale nechcete se zdržovat přípravou kynutého těsta? Zkuste podle našeho receptu připravit frgálovou buchtu, která spojuje tři náplně - tvarohovou, makovou a povidla. Připravená je velmi rychle, na řezu vypadá krásně a ještě lépe chutná.

Hodnocení receptu je 5,0 (35×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

60 min (30 min příprava + 30 min tepelná úprava)

24. 1. 2013 18:26

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Nutriční hodnoty

Energie23 248 kJ / 5 557 kcal
Bílkoviny92,02 g
Tuky157,74 g
Vláknina15,40 g
Cholesterol 548 mg
Sodík 526 mg
Sůl1,88 g
Sacharidy934,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

16. 8. 2014 20:39

ivulinka: tvoje fotky sú ozdobou každého receptu, máš to krásne. Ja som toto už robila tiež, ale nenapadlo ma náplne striekať zo sáčku, takže ani výsledný efekt nebol ako u teba.:-))
Recept je fajn.:yes:

ivulinka ivulinka

16. 8. 2014 19:18

Naprosto dokonalá, snad vůbec nejlepší buchta jakou jsem kdy jedla, chuťově velmi blízká Prošívané dece, která se u nás těší také velké oblibě. Cukru jsem dala méně a do tvarohové a makové náplně přidala nastrouhanou kůru a tyto dvě náplně na těsto nastříkala, povidla jsem dávkovala lžičkou.
Velká pochvala, bod a dva obrázky, k tomu ještě velké díky:-K

Bohunka

15. 8. 2014 15:10

:yes: dělám často s různými náplněmi a drobenkou

alena

9. 3. 2014 23:31

Děkuji za recept, všem buchta chutnala

Lucie

21. 10. 2013 11:50

Připrava těsta, upečení i úklid zabral cca hodinku a tak to má být :yes:;-):yes: po plechu se jen zaprášilo, díky za recept

Lucie

21. 10. 2013 11:50

Připrava těsta, upečení i úklid zabral cca hodinku a tak to má být :yes:;-):yes: po plechu se jen zaprášilo, díky za recept

monika hlaváčová

22. 8. 2013 17:55

:-p

JezulkaS

27. 1. 2013 19:54

Lenka.jemnice:Já tedy nevím, jak chutná s vanilkovým pudinkem, ale s tím kokosovým je to :-p:-p. Dnes už není, ale určitě budu dělat. V této buchtě se dá v podstatě využít jako náplň cokoli.:-K:-K

Lenka.jemnice Lenka.jemnice

27. 1. 2013 10:17

Děkuji,jsem ráda, že chutnala. Kdo ode mě ochutnal,hned si bral recept. Je totiž na způsob koláčků, jen není tak pracná. :-)

JezulkaS

26. 1. 2013 17:00

Dneska jsem vyzkoušela. Neměla jsem vanilkový pudink, tak jsem dala kokosový a navrch strouhaná jablíčka a marmeládu. Je to :-p:-p:-p. Posílám + bod.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: frgálový kolac frgálový koláč recept maková buchta na plech maková buchta s tvarohem litá buchta na plech buchta jako hanácké koláče maková buchta s pudinkem buchta na plech s tvarohem a pudinkem litá buchta s povidly prošívaná deka s pudinkem litá buchta s tvarohem a povidly litá buchta s tvarohem lité buchty na plech frgálový koláč na plech prošívaná deka s pudinkem recept maková litá buchta litá buchta na plech s tvarohem litá buchta s tvarohem a povidlím buchta na plech frgálová buchta s tvarohem

Suroviny: vejce, cukr moučkový, mléko, olej, mouka hladká, prášek do pečiva, tvaroh, mléko, cukr moučkový, cukr vanilinový, pudink vanilkový, náplň maková, povidla švestková

TopRecepty.cz

Frgálová buchta

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mXyR