Suroviny
Porce: cca 20
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 18 425 kJ / 4 404 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 118,89 g |
| Tuky | 102,74 g |
| Vláknina | 23,80 g |
| Cholesterol | 2,83 g |
| Sodík | 1,12 g |
| Sůl | 2,58 g |
| Sacharidy | 739,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Měsíční krajina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r7Ap
Moje poznámka
Měsíční krajina
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r7Ap
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 4 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 6 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 7 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 7 hodinami
Linecké s kávou
Přidáno před 8 hodinami
Perníkové piškotky
Přidáno před 8 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zadělávaný hrášek/prívarok
bobnak před 17 minutami
Hospodský guláš podle ČSN
Fanus před 3 hodinami
Kynutý jablečný závin
Rosnicka710 před 4 hodinami
Linecké cukroví
Evellinka před 5 hodinami
Květákový mozeček
radekfiala před 5 hodinami
Staročeská pučálka
Iricek před 6 hodinami
Hovězí plátky ve vlastní šťávě
Klar98 před 6 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
eskalina před 6 hodinami
Jablkový koláč litý na plech
Marisai před 6 hodinami
Šunkofleky se sýrem
Ivyjg před 7 hodinami
Tématické fráze:
knihovnička recepty parádní moučníky,
zajimave recepty,
krajina posedlá tmou,
měsíčníkrajina recept,
krajina,
mesicnikrajina řezy,
bucjta,
měsíční buchta,
řezy měsíční měsíční krajina,
recept na.měsíční krajinu,
top recepty/měsični krajina,
recepty podle kraje,
měsični řezy na plech,
měsíční krajina dort,
řezy měsíční krajina2,
knihovnička recepty,
rezymesicnikrajina,
knihovnička receptu nove čislo 2017,
dort zane,
mesicni rezy
Suroviny:
vejce,
bílek,
cukr krupice,
cukr moučkový,
solamyl,
káva,
mouka hladká,
voda,
cukr krupice,
kakao,
tuk hera,
žloutek,
prášek do pečiva
Komentáře (22)
Jinak děkuji za bodíky, vždy to potěší.
Abych nedávala syrové žloutky do krému, zašlehala jsem je do ještě hodně horkého karamelu, dobře vyšlehala a je to super
pavelk: Velmi zajímavý recept