Kefírové anglické bagety
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 15 129 kJ / 3 616 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 113,00 g |
Tuky | 71,32 g |
Vláknina | 29,86 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 6,58 g |
Sůl | 16,40 g |
Sacharidy | 615,58 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je to těsto velice příjemné na omak, určitě by se z něj daly upéct i rohlíky, veka nebo cokoliv jiného....a nádherně voní.
Hotové bagety jsou dobré a syté.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 3. 2010 16:48
Jsou dobré, ale ještě jsem nenašla recept, který by by nám doma chutnal, víc než kupované! Prostě pořád něco tomu chybí.
28. 2. 2010 15:27
+ bodík
28. 2. 2010 15:15
Chci se k tomuto receptu zeptat, jakou roli v něm hraje kefír. Co když kefír nedám, dá se něčím nahradit a co to potom s rohlíky po upečení "udělá"?
10. 1. 2010 23:00
Jani,gramaz vsech surovin muzes o ctvrtinu nebo i polovinu snizit. To uz utahne kazda pecka
10. 1. 2010 22:18
Vypadaji skvele jenom jsem jeste nedavala do pekarny takove mnozstvi mouky neni to na urcity druh pekarny? diky za odpoved
20. 8. 2009 11:37
Ty mě k tomu pečení přinutíš Vypadá to fakt super Máš boda
26. 6. 2009 14:23
dnes jsem je pekla. ale anglickou a sýr jsem dala dovnitř rohlíku (sýr jsem jakoby zabalila do anglické a to jako klasické plněné rohlíky zabalila) a byla to dokonalost. vážně jsou moc dobré, vláčné a i můj manžel s dcerou se ráno u snídaně dohadovali, kdo sní ten poslední kousek. dávám bodík
25. 1. 2009 20:21
Dnes jsem je dělala přesně dle receptu- jen z poloviční dávky a naprosto dokonalé...křupavé...no božííí...fakt Děkuji za skvělý recept
17. 1. 2009 14:53
Žížalo, taky čekám na foto
16. 1. 2009 15:01
Źížalko, to je dobře, žes to vyzkoušela i s jinou moukou, taky tu bílou nemusíme. A upeču to v troubě, tak jsem zvědavá
16. 1. 2009 14:46
Žížalko, kde je fotka, já jsem teď na recepty, fotky a recenze k DP dost natěšená
16. 1. 2009 13:16
Jsou fakt výborné, až budu mít chvilku, přidám foto. Nemám ráda jen bílou mouku, takže polovinu množství jsem dala celozrnnou a chlebovou. Pekla jsem s kastrůlkem vody v troubě, aby nebyla moc tvrdá kůrka a byly SUPER, rodina si mlaskala.
10. 1. 2009 20:58
Děkuji za rady a vyzkouším a dám vědět. Dík Marta
10. 1. 2009 09:01
Marti, kefír dávám normálně studený a jestli myslíte kvásek z droždí (tekutina, cukr, droždí).....tak v pekárně ho netřeba, tam se dají suroviny v pořadí - tekutiny,sypké - a nemusíte se starat, vytáhnete teplé nakynuté těsto.
Ale jestli to chcete dělat bez pekárny, udělala bych kvásek z těch 100ml vody (teď bych ale ohřála...), trochy cukru a droždí a toto pak zapracovala s ostatníma surovinama.
Ale jestli to chcete dělat bez pekárny, udělala bych kvásek z těch 100ml vody (teď bych ale ohřála...), trochy cukru a droždí a toto pak zapracovala s ostatníma surovinama.
9. 1. 2009 15:46
Jenom mě zajímá ten kefír vlažný ,nebo studený a patří tam klasický kvásek.díkes Marta
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 19 hodinami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 22 hodinami
Soufflé buchta
Přidáno před 23 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno 3. 5. 2024 19:49
Věnečky výborné
Přidáno 3. 5. 2024 17:11
Právě bylo uvařeno:
Bábovka mramorová (olejová)
Eviks33 uvařila před 6 hodinami
Rebarborový koláč s drobenkou
Marcela0123 uvařila před 7 hodinami
Citrónová babeta
hellokittq.natq uvařila před 9 hodinami
Maminčin rýžový nákyp
bohdana uvařila před 9 hodinami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Valis uvařila před 9 hodinami
Tuňáková pomazánka s kapary
Danoouch uvařila před 10 hodinami
Kynutý makový závin
Kamilana uvařila před 10 hodinami
Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou
Kika95 uvařil před 10 hodinami
Vepřová kýta na kmínu a česneku, zahuštěná jablkem
martiline uvařil před 12 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
Tesmopsik uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pečeme s Ivou: Anglické rohlíky nebo řezy? Chuť stejná, ale tvarování snazší, a před rodinou i návštěvou se s nimi vytáhnete!
Pečeme s Ivou: Udělat výborné domácí bagety není nic těžkého ani složitého. Pokud jednou vyzkoušíte, přesvědčíte se o tom sami
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: kefírové rohlíky pekárny chleba recenze anglický rohlík rohlíky z kefíru bageta recept anglické rohlíky z domácí pekárny bagety recept anglické rohlíky domácí bageta anglicke rohliky recept domaci anglicky rohlik recept na bagetu domácí pekárny recenze recept na anglické rohlíky recept bageta domácí kefír bagety v domácí pekárně domácí pekárna anglické rohlíky anglicky rohlik recept bagety z domácí pekárny
Suroviny: kefír, voda, sádlo, sůl, kmín drcený, česnek sušený, mouka hladká, cukr, droždí, vejce, slanina anglická, sýr strouhaný
Kefírové anglické bagety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xkA3
56 názorů