Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 620 kJ / 2 299 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,84 g |
Tuky | 170,14 g |
Vláknina | 31,50 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 3,38 g |
Sůl | 8,30 g |
Sacharidy | 135,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík téměř dietní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6yQ
Moje poznámka
Králík téměř dietní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6yQ
Nejnovější recepty
Pikantní polévka z červené čočky s mrkví a kurkumou
Přidáno před 1 hodinou
Pohár s ostružinami a tvarohovo-smetanovým krémem
Přidáno před 2 hodinami
Piškotové řezy s krémem a ovocem
Přidáno před 2 hodinami
Grilovaný hermelín v alobalu
Přidáno před 3 hodinami
Cuketové palačinky plněné masem a zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
Plněné kapustové listy v trojobalu
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vláčný makovec-makovník
kejtinkaa před 38 minutami
Luxusní a rychlý makovník
kejtinkaa před 42 minutami
Broskvová hrníčková buchta
Jitkazmecka před 1 hodinou
Piña colada (podle IBA)
rybarka007 před 1 hodinou
Cukeťák na plechu
Simona Maskova před 1 hodinou
Švestkový závin s mákem
Tynaja před 2 hodinami
Domácí houstičky bez kynutí
Iwisek před 2 hodinami
Řezy Nescafé
Akninah před 3 hodinami
Lasagne se špenátem
Diesel před 3 hodinami
Tématické fráze:
králík v papiňáku,
priprava kralika,
recept na dietního králíka,
králík na černém pivu recepty bohdalová,
úprava králíka,
vareny kralik,
pečný králík,
dietní pečený králík,
recepty remoska králík,
králik v remosce,
tepelna uprava kralika,
recepty na dietního králíka,
kralik z remosky,
králík papiňák,
králík pečený dietní,
recept kralik,
úprava králíka recepty,
kralik na svestkach,
králík švestky,
recepty na upravu kralika
Suroviny:
králík,
máslo,
slanina anglická,
cibule,
mouka,
mrkev,
rozinky,
sůl,
pepř,
švestky sušené,
pivo světlé
Komentáře (2)