Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 620 kJ / 2 299 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,84 g |
Tuky | 170,14 g |
Vláknina | 31,50 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 3,38 g |
Sůl | 8,30 g |
Sacharidy | 135,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 12. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík téměř dietní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6yQ
Moje poznámka
Králík téměř dietní
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W6yQ
Nejnovější recepty
Wrapy ze strouhané zeleniny
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí prsa na nektarinkách podle Romana Pauluse
Přidáno před 19 hodinami
Piškotové řezy s pudinkovým krémem a šlehačkou
Přidáno 27. 7. 2025 07:51:48
Domácí Mila oplatky
Přidáno 27. 7. 2025 05:01:03
Kuřecí nudličky v omáčce z fazolek s paprikou a hráškem
Přidáno 26. 7. 2025 18:15:55
Švestkové chutney
Přidáno 26. 7. 2025 14:02:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sekaná
Makysek0310 před 26 minutami
Brokolicové karbanátky
p.breuova před 51 minutami
Vídeňský bramborový salát
p.breuova před 1 hodinou
Hříbkové rizoto (Risotto ai funghi porcini)
kna323 před 3 hodinami
Koprová omáčka
Ivanka Rohacova před 3 hodinami
Extra rychlé lívance
Pecula před 4 hodinami
Lečo
Jiri_Vavra před 4 hodinami
Ratatouille
janatka před 5 hodinami
Wrapy ze strouhané zeleniny
janatka před 5 hodinami
Rybízová marmeláda
Leto70 před 5 hodinami
Tématické fráze:
králík v papiňáku,
priprava kralika,
recept na dietního králíka,
králík na černém pivu recepty bohdalová,
úprava králíka,
vareny kralik,
pečný králík,
dietní pečený králík,
recepty remoska králík,
králik v remosce,
tepelna uprava kralika,
recepty na dietního králíka,
kralik z remosky,
králík papiňák,
králík pečený dietní,
recept kralik,
úprava králíka recepty,
kralik na svestkach,
králík švestky,
recepty na upravu kralika
Suroviny:
králík,
máslo,
slanina anglická,
cibule,
mouka,
mrkev,
rozinky,
sůl,
pepř,
švestky sušené,
pivo světlé
Komentáře (2)