Suroviny
Porce: 8 kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 611 kJ / 1 819 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,85 g |
Tuky | 10,09 g |
Vláknina | 15,72 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,41 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 365,36 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mišošky (bulky s bigou)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EXmv
Moje poznámka
Mišošky (bulky s bigou)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EXmv
Nejnovější recepty
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno 14. 10. 2025 20:26:58
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno 14. 10. 2025 14:33:04
Jelení závitky
Přidáno 14. 10. 2025 13:01:02
Pikantní pečená rajčata
Přidáno 14. 10. 2025 12:33:53
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Salát Coleslaw
FrantisekHr. před 1 hodinou
Znojemská omáčka
Komtesina před 9 hodinami
Koláč ze zakysané smetany s tvarohem a povidly
Lucka 12 před 9 hodinami
Srnčí guláš na červeném víně
Sahula před 9 hodinami
Hovězí roštěná na houbách s grilovanými bramborami
Sahula před 10 hodinami
Vepřová játra na zeleném pepři
Sahula před 10 hodinami
Rybičková pomazánka
Kajkajak před 10 hodinami
Zelná pečeně
radekfiala před 10 hodinami
Pečené zelníky se slaninou
radekfiala před 10 hodinami
Kuřecí roláda s játry
Sahula před 11 hodinami
Tématické fráze:
kváskové bulky,
chleba s bigou,
bigou,
bulka v puse,
chléb s bigou,
bulkapodvickem,
rustikální bagetka s pohankou recepty,
bulka pod víčkem,
jak se dělá kváskové pečivo,
chlebík s bigou,
pečivo s bigou,
biga skládání,
kvaskove housky,
kváskové houstičky,
housky z kváskového těsta,
recept na kváskové bulky,
těsto bigu,
recept na peceni bulky,
těsto na bulky,
pečení chleba s bigou
Suroviny:
mouka hladká,
voda,
droždí,
voda,
sůl,
cukr,
mouka hladká,
mouka chlebová pšeničná,
droždí
Komentáře (37)
Jsem šťastná, že ti tohle časově náročnější pečivo tak chutilo a budu moc ráda za fotky, až přídáš
Dnes som v tejto veľkej horúčave piekla tvoje mišošky a poviem teda, to je PARÁDA!!! Pečivko je fantastické.
Trošička som si dovolila urobiť malú zmenu - dala som len 1/2 z tých 150 g hladkej a 1/2 pšenično-ražnú (žitnú) zmes.
Podarilo sa mi upiecť zopár takýchto pekárskych dobrôt, ale toto pečivko nemá konkurenciu.
Ak dovolíš, dám sem pár fotiek, len ich idem ešte hodiť do PC a zmenšiť... veď vieš... a potom ich sem pridám.
Cathleenka, zlato moje
Odporúčam všetkým tento fantastický receptík
Neviete, prečo mi mohol zdochnúť žitný kvások v chladničke? Nakrmený som ho tam dala, 2 dni som si ho nevšimla, asi sa naštval. Bola na tom akoby pleseň
Majte sa pekne
Cocoska: no, ta fotka skládání těsta je z formování kváskového chleba - tam je mouky okolo více. Tady jí není tolik třeba. Přebytečnou smetete rukou, v troubě ničím nemažete, jen pečete s miskou (hrncem) s trochou vody - ta se vypařuje a pára vlhčí povrch mišošek
mít tak ty Tvé zlaté ruce..
Obdivuju Tě
Cathleen,jsi jednička
zizala: člověk se učí pořád, ne?