Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 261 kJ / 1 496 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 167,27 g |
| Tuky | 91,73 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 455 mg |
| Sodík | 1,99 g |
| Sůl | 4,98 g |
| Sacharidy | 0,43 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí na šalotce a povidlech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vxpr
Moje poznámka
Kuřecí na šalotce a povidlech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vxpr
Nejnovější recepty
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 4 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno před 19 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 22 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 22 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 23 hodinami
Salát Emerald
Přidáno 20. 12. 2025 10:41:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vinná klobása pečená na zelí s karamelizovanou cibulkou
Sahula před 44 minutami
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
JanSmola před 2 hodinami
Pusinky z bílků s vlašskými ořechy
katkachromcova2 před 2 hodinami
Vynikající pomazánka ze sušených rajčat
KrisZaezemi před 3 hodinami
Vánočka III
Marcela.Ma. před 5 hodinami
Kapří hranolky
loing před 14 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 14 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 14 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 14 hodinami
Tématické fráze:
maso na povidlech,
kuřecí maso na povidlech,
maso na švestkových povidlech,
platek na povidlech,
kuřecí maso povidla,
medovnicky,
povidlová omáčka kureci,
kureci prsa na svestkovych povidlech,
kuřecí maso s povidlama,
kuřecí prsa recept povidlo,
kuřecí na povidlové omáčka,
kuřecí maso s povidly,
kuřecí nudličky s povidly,
kureci na salotce,
ocet basamico,
kureci prsa na povidlech,
třešňová povidla k masu,
maso na šalotce,
kuřecí prsa na povidlách,
maso na povidlach
Suroviny:
prsa kuřecí,
cibule šalotka,
slanina,
šalvěj čerstvá,
povidla švestková,
ocet,
máslo,
vývar masový,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (20)
Andrej, máš to peknučké, škoda, že povidla a mäso nie je pre mňa tá správna kombinácia. Ale je celkom možné, že u teba dnes by som názor zmenila.
máš to moc hezké, aže jste si pochutnali, o tom vůbec nepochybuju