Rozmarýnová krkovička, podávaná na smetanových kroupách s houbami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 9 857 kJ / 2 356 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,18 g |
Tuky | 54,17 g |
Vláknina | 39,20 g |
Cholesterol | 144 mg |
Sodík | 176 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 396,50 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
3. 1. 2017 18:10
Eliza: u nás je to podobné manželka nejí kroupy a syn nejí houby ale recept na sto pro ukuchtím
29. 9. 2013 20:14
krásný recept, ten mi utekl
10. 9. 2013 08:04
Anna Kocikova: no však mě by ty samotné kroupy bez flákoty masa doma asi taky neprošly Děkuju
9. 9. 2013 20:04
Jsem masováale tyhle kroupy se mi líbí převeliceMoc chutná bašta
9. 9. 2013 18:00
Jitkas: no kdyby jen asi já už si zvykla, že se ti u mě věčně něco nelíbí
Díky všem, budu ráda, když někdo vyzkoušíte
Díky všem, budu ráda, když někdo vyzkoušíte
9. 9. 2013 15:36
Asi se ti zdam otrava otravna, ale ta jiska do krup mi nesedi. Staci je uvarin o neco mene a pak nechat zredukovat se smatanou na pozadovanou konzistenci. Kroupy a jejich prirodni slem + houby, udelaji sve. Jinak recept je urcite mooc povedeny.
9. 9. 2013 14:58
Pěkný recept. Kroupy dávám do polévky. Jako přílohu už jsem je také dělala. Toto může být dobré, vyzkouším
9. 9. 2013 11:36
úžasnééé s tou smetanou to musí být lahoda ale jsem na tom jako většina - kroupy u nás moc nejedou - opravdu někdy v polévce a na vánoce Kuba - ale opět jen pro dceru, ostatní z naší rodiny prostě néé a já nemůžu, protože dávám česnek
9. 9. 2013 09:55
pěkný recept a ta příloha
8. 9. 2013 23:17
Eli, Magdalenko, díky těší mně, že se Vám recept líbí
8. 9. 2013 22:33
Niki, veľmi vydarené.
8. 9. 2013 21:56
Kroupy mám moc ráda, bohužel zbytek rodiny to se mnou nesdílí...jsou to konzervativci...(a když, tak zase nejí houby...) Za sebe posílám bod a velké politování, že recept asi v blízké době nevyzkouším, neb bych si pochutnala jen já sama... Ale pochutnala bych si, to je jisté, tak aspoň pošlu ten bod.
8. 9. 2013 21:38
senky: Díky za odpověď. Jak vidím, na téma domácí zabijačka by se dal napsat román. Mám na ni ty nejlepší vzpomínky, ale nejdříve až po týdnu od zabijačky, protože ten týden jsem sbírala síly a říkala si, tak tohle bylo naposledy
8. 9. 2013 21:35
senky: já vždy jedla kroupy maximálně v polívce. Ale nedávno jsem je ochutnala i jako přílohu, právě se smetanou a mohla jsem se jich užrat Jinak dík za kometáře Tobě, i Rozmarýně
8. 9. 2013 21:13
rozmarynaH:Musím někdy zkusit uvařit kroupy, zabijačka se u nás dělávala každý rok, byla jsem malušká, ale tam byl výhradním vařičem krup můj děda a nikoho k tomu nepustil, byla to zodpovědná funkce (P.S. ještě v trokách pral střeva, k tomu by i někoho pustil, ale o to zase nikdo nestál - to bylo ještě zodpovědnější)
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 6 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 6 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 8 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 10 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno před 20 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Jemné noky
Zizalinka uvařil před 29 minutami
Plněné žampiony se sýrem
Marcela0123 uvařila před 1 hodinou
Cibule pečená se žampiony
Marcela0123 uvařila před 1 hodinou
Zapečené palačinky s tvarohem
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Smetanové kedlubny na sladkokyselo
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Jednoduchá zeleninová polévka s krupičkou pro začátečníky
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Vepřové karé na špeku a okurkách z pomalého hrnce
Alzbetina Prk. uvařila před 2 hodinami
Květákové karbanátky
robertbendik78 uvařila před 2 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Andyscha uvařila před 2 hodinami
Ďábelské tousty - starý recept
Artaban uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pěstujeme rajčata: Jak správně zasadit rajčata? Na balkonová stačí samozavlažovací truhlík, tyčková vyžadují hlubší nádobu
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Zeleninové „kostky“ skvěle dochutí vývar či omáčku: Připravené je máte během okamžiku a jsou úplně bez chemie
Další recepty
Tématické fráze: kroupy jako priloha kroupy s houbami kroupy s houbama priloha z krup se smetanou k masu kroupy ve smetanove omacce smetanove kroupy priloha příloha smetanové kroupy jak varit kroupy se smetanou krkovice na houbách recept houby s na cibuli kroupy jako příloha se smetanou salat z krup se smetanou kroupy recepty krpupy jako příloha příloha krouyp kroupy se smetaou priloha kroupy s houbami kroupy se smetanou jako příloha krkovice s kroupami a houbami příloha k houbové polevce
Suroviny: krkovice vepřová, kroupy, cibule, smetana, houby, sůl, pepř mletý, rozmarýn, kmín drcený, olej slunečnicový, omáčka worcesterová, máslo, mouka hladká
Rozmarýnová krkovička, podávaná na smetanových kroupách s houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/42Gk
21 názorů