Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Polévka z předsmaženého rybího filé

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

14. 11. 2013 22:49

Suroviny pro 8

8

Nutriční hodnoty

Energie1 983 kJ / 474 kcal
Bílkoviny14,30 g
Tuky3,42 g
Vláknina11,63 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 942 mg
Sůl2,26 g
Sacharidy92,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Polévka je velmi chutná a nechá se použít i jako náhražka rybí polévku při štědrovečerním menu.

Dobrou chuť.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bibinka Bibinka

15. 11. 2013 13:37

Jiko55, vítám tě v naší Topkové rodině jako dalšího nového člena a přeji ti, aby se ti u nás líbilo:-K;-)

zizala zizala (moderátorka)

15. 11. 2013 13:33

jiko55: Ovšemže, stejně tak slouží ke komentářům k uváděným receptům ;-) Nehádám se, jen jsem napsala svůj názor na recept.

jiko55

15. 11. 2013 13:28

Pro Žížalu:
Předpokládám,že tento blog slouží k uvádění různých receptů a je na každém,kdo je chce použít,který z nich si zvolí.V žádném případě Vás k tomu,abyste tuto polévku vařila nikdo nenutí, i když připomínky akceptuji.
Pokud sem někdo vloží recept na polévku ze starých bot,tak ať si ji dle svého uvážení uvaří kdokoliv bude chtít.

zizala zizala (moderátorka)

15. 11. 2013 13:21

jiko55: Asi mám jiné chutě :-) To bych raději uvařila jen zeleninovou polévku.

AniCiz

15. 11. 2013 13:18

myslím si totéž,co žížala...:-S

jiko55

15. 11. 2013 13:10

K uvaření polévky mne vedla skutečnost,že jsem na jinou polévku v dané době neměl po ruce žádné suroviny,krom zmíněného filé.Trochu jsem experimentoval a výsledek byl chutný,přičemž strouhanka trojobalu polévku částečně i zahustila.Suhlasím však s názorem,že z klasického (neobaleného) filé jsou náklady nižší a výsledek možná i lepší.Chápejte to tak,že můj recept je jako jedna z dalších,možností jak uvařit polévku s rybí chutí.Co se týká éček,jde spíše o návyk tato dochucovadla používat a jistě nejsou podmínkou,ani hlavní složkou polévek.Z řetězcových prodejců potravin lidé konzumují daleko horší blivajzy.

zizala zizala (moderátorka)

15. 11. 2013 12:33

Já mám dotaz: co Vás vede k tomu, vařit polévku z nějakého předsmaženého filé? Je o dost dražší než běžné, v obalu je několik zbytečným éček navíc, o lepší chuti velmi pochybuji, ale tu nemohu posoudit, protože takové věci nekupuju. Proč neuvařit polévku z normálního mraženého neobalovaného filé? Když si odmyslím tu vegetu a polévkové koření:-8, tak s použitím normálního filé by mohla vzniknout velmi chutná polévka ;-)

Péťa

15. 11. 2013 08:02

Nějak si neumím představit tuto polévku na štedrovečerním stole.
:-O

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: polévka z rybiho filé stedrovecerni polévka polevka z file polevka z rybiho file recept štědrovečerní polévka z file filé vitastar nahrazka rybi polevky

Suroviny: filé, máslo, zelenina kořenová, cibule, koření nové koření, pepř celý, bobkový list, česnek, vegeta, mouka hladká, květ muškátový, sůl, pepř, mléko, nať petrželová, rohlík

TopRecepty.cz

Polévka z předsmaženého rybího filé

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/33BA