Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 824 kJ / 1 392 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,80 g |
Tuky | 12,09 g |
Vláknina | 25,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 111 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 273,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jáhly s povidly a mákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1qM0
Moje poznámka
Jáhly s povidly a mákem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/1qM0
Nejnovější recepty
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 2 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 6 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 10 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 1 hodinou
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 1 hodinou
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 5 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 5 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 7 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 7 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 7 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 7 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 8 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 9 hodinami
Tématické fráze:
jáhly recepty výborné,
jahly s makem,
jahli s makem,
jáhly recepty,
jáhly recepty výborné nakyp,
jáhlový nákyp s makem,
sladké recepty z jáhel,
jáhlový nákyp s povidly,
špecle s mákem a povidly,
jídla s povidly,
jáhly recepty výborné sladké,
jáhly sladké recepty výborné,
jahly,
recepty s mákem,
recepty jahly s povvidly,
jáhly - top recepty,
rychlá spovidly a mákem,
šišky,knedlíky z jáhel,
zapečené jáhly s mákem,
recept jahly
Suroviny:
jáhly,
voda,
mléko rostlinné,
sůl,
cukr,
povidla švestková,
mák mletý,
cukr moučkový
Komentáře (10)
Pripravované 25/4/2020
Pridávam bod!