Suroviny
Porce: 2,5 litru
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 720 kJ / 650 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,56 g |
Tuky | 40,58 g |
Vláknina | 18,15 g |
Cholesterol | 363 mg |
Sodík | 247 mg |
Sůl | 0,51 g |
Sacharidy | 40,75 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolková polévka s chutí kulajdy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Bpmo
Moje poznámka
Fazolková polévka s chutí kulajdy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Bpmo
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 8 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 18 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 21 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 21 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
perseus před 5 minutami
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 1 hodinou
Ovocné tvarohové knedlíky
Ashelin před 1 hodinou
Bramborové knedlíky
essinKa před 2 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Ellen1 před 2 hodinami
Zelná polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Dršťková polévka I
Ellen1 před 3 hodinami
Residential Properties
ResidentialProperties před 3 hodinami
Katův šleh po mém
Adams-alena před 3 hodinami
Zapečený sýrový květák
BabiEva před 3 hodinami
Tématické fráze:
fazolková polévka,
polévky recepty,
fazolkova polévka recept,
polévka kulajda,
kulajda polévka videorecept,
dobrá polévka kulajda recept,
recepty na polevky,
fazolová kulajda,
kulajda recept,
kulajda s fazolkami,
recepty polévky,
fazolová smetanová babiččina polévka polévka recept,
kulajda s fazolová polévka,
dietní kulajda,
kulajda z fazolek,
polevky fazolkova,
recepty kulajda,
fazolková polévka,recept,
recepty polévky kulajda,
recept na polévku kulajdu
Suroviny:
brambory,
fazolky zelené,
cibule,
houby sušené,
mrkev,
kopr,
vejce,
máslo,
smetana zakysaná,
smetana ke šlehání,
petrželka,
sůl
Komentáře (18)
Do smetanových polévek dělám radši světlou jíšku, nedělají se pak mastná oka a polévka je hladká. Ale myslím, že skvělá bude i takhle. Ostatně na funkci živočicháře ta očka určitě nemají vliv
spagetka: Já v "bílých" polévkách (a vlastně i v omáčkách) nahrazuji smetanu mlékem. Na chuti to není vůbec znát a jídlo není tak kaloricky vydatné...