Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 894 kJ / 2 126 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,80 g |
Tuky | 34,95 g |
Vláknina | 18,67 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5,61 g |
Sůl | 14,00 g |
Sacharidy | 384,65 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 4. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sezamové špičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Bpl2
Moje poznámka
Sezamové špičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Bpl2
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Třešňový džem s rumem
Přidáno před 4 hodinami
Jahodové carpaccio
Přidáno před 9 hodinami
Jahodové košíčky
Přidáno před 16 hodinami
Třešňový koláč s pudinkem
Přidáno před 16 hodinami
Nepečená roláda z kakaových palačinek
Přidáno 8. 6. 2025 08:21
Salát s chřestem a jahodami
Přidáno 7. 6. 2025 17:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mleté maso ve smetanové omáčce
Iveta. před 42 minutami
Kančí po cikánsku
capek před 59 minutami
Rajská omáčka v pomalém hrnci
radekfiala před 1 hodinou
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
Raddkaa před 2 hodinami
Mrkvový krém s kari
Jan Nemec před 14 hodinami
Třešňové muffiny s čokoládou
xjanax před 15 hodinami
Kuřecí řízečky v pařížském těstíčku
gabikka před 15 hodinami
Bezinkový sirup
KaterinaRimanova před 15 hodinami
Mufiny z jablečného těsta
Pechova.veronika84 před 16 hodinami
Sýrové karbanátky
tynaztyna před 16 hodinami
Tématické fráze:
poliš na vodu,
pečivo se sezamem,
poliš,
sezamové pečivo,
sezamove recepty,
sezamove pecivo recepty,
sezamové tyčinky v karamelu recept,
sezamového pecivo,
poliš na pečení,
špička obecná recept,
spicky recept,
kureci prsicka se sezamovou krustou,
poliš pečení,
primapekarna.estranky.cz,
špička obecná rercepty
Suroviny:
voda,
sladěnka,
mouka hladká,
droždí,
voda,
olej,
sůl,
solamyl,
mouka žitná chlebová,
mouka hladká,
semínka sezamová
Komentáře (26)
A pro některé z vás
- mají velký vliv i na zbarvení pečiva při pečení
- jsou bohaté na enzymy a snadno zkvasitelné cukry, které jsou první potravou kvasinek a urychlují tak jejich množení
- je třeba je přidávat přímo do omládku nebo poliše....při přidání sladového výtažku až do těsta bychom tak využili pouze cukry, v ní obsažené, ale už ne enzymy.
http://www.primapekarna.estranky.cz/img/mid/315/97...