Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Trhací buchta se skořicí

Hodnocení receptu je 5,0 (35×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 35 min bez dob kynutí

70 min (35 min příprava + 35 min tepelná úprava, bez dob kynutí)

15. 5. 2014 15:29

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 189 kJ / 1 957 kcal
Bílkoviny56,50 g
Tuky71,77 g
Vláknina10,50 g
Cholesterol 676 mg
Sodík 645 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy266,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tímto děkuji blogerce Vandě za tento skvělý recept.

Příště se pokusím přidat i slanou verzi.

Fotopostup i moje ostatní recepty najdete na inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

1974andrea 1974andrea

21. 5. 2014 08:52

senky:Tak to rozhodně musíš, pochutnáš si a díky;-):-K

senky senky

21. 5. 2014 08:01

:yes::yes: Krása nebeská a určitě mňam :-):-) mám dávno uloženo od Mariny, ale ještě jsem se k tomu nedostala, musím se polepšit :-))

1974andrea 1974andrea

16. 5. 2014 22:41

Jana Remkova:Jani, já tam dala podle původního receptu rovnou těch 60ml vody a mouku jsem taky přidávala. Proto jsem napsala menší množství a přilévat postupně, podle konzistence;-)
Jinak díky za vyzkoušení, kluci to zdlábli na posezení:-D Půjde to posypávat lecčíms, já zkusím příště mák ;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

16. 5. 2014 22:30

Andreo, nepřidám ti tentokrát foto, protože dneska bylo tak mizerné světlo, že ty fotky jsou příšerné. Rozhodně jsem nedělala naposled, to těsto - upečené, je mana nebeská. Pár poznámek. Musela jsem přidat trochu mouky, jinak to mělo konzistenci ostraváčku:-D. No a to nejlepší nakonec.. Buchta se skořicí, že.. No, tak na tu jsem zapoměla!:-D. Dala jsem ten třtinový cukr a asi mne to zmátlo. Hnědé, jako hnědé, ne?:-D. Napadlo mne ale, že příště a to bude hodně brzy, dám místo skořice kakao;-). Plus už máš a foto přidám až "povedenější", jo?;-)

srettka

16. 5. 2014 09:19

tohle znám, moc dobré:-p leč u nás už kvůli dietce ne-e. nevím, jestli by se to z BL mouky taky dalo. To by ve finále nebyla ani trhací buchta, ale trhanec:-D

Irule Irule

16. 5. 2014 07:24

+8:yes:to se mi líbí moc :-p:-K

chocolate chocolate

15. 5. 2014 19:52

Neni to variace na kringel?Kazdopadne krasa, holt ty umis a ja cumim:-D:-))....

hanahcotton hanahcotton

15. 5. 2014 19:34

:yes::yes::yes:to se mi moc líbí...:yes::yes:

hosta hosta

15. 5. 2014 19:04

dělala jsem ji podle "laskomin od Mariny",vynikající, taky se tam odvolává na Vandu:yes:.

pipre pipre

15. 5. 2014 18:16

Už jsem dělala tuto buchtu podle podobného receptu a je vynikající!!:yes:

suslajda suslajda

15. 5. 2014 17:27

Nádhera budu muset vyzkoušet musí to být neskutečně dobré:yes::yes:

Irrena Irrena

15. 5. 2014 17:19

Tahle buchta by u nás měla velký úspěch:-p:yes: Musím zkusit;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 5. 2014 16:22

Paráda, Andreo!!! To se mi moc líbí:yes:

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: trhací buchta skořicová laskominy od mariny recepty buchta se skořicí trhana buchta trhaná buchta se skorici kringel ládi hrušky laskominy od mariny kynutá buchta se skořicí kingel skořicová buchta kynuté buchty se skořicí trhaci skoricova buchta buchty se skorici trhanec se skořicí skoricova trhaci buchta trhána skořicova buchta kynuty trhanec se skorici láskominy trhaci babovka recepty se skořicí

Suroviny: mouka hladká, droždí sušené, vejce, mléko, cukr moučkový, máslo, voda, sůl, máslo, cukr krupice, skořice mletá, ořechy, mák mletý

TopRecepty.cz

Trhací buchta se skořicí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mVyG