Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 528 kJ / 604 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,03 g |
Tuky | 3,87 g |
Vláknina | 60,18 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,61 g |
Sůl | 11,33 g |
Sacharidy | 92,79 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 3. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Voňavá kuřecí polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73oG
Moje poznámka
Voňavá kuřecí polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73oG
Nejnovější recepty
Zapečené brambory s kuřecím mletým masem
Přidáno před 10 hodinami
Bublanina s vínem
Přidáno před 15 hodinami
Lotus cupcakes
Přidáno před 19 hodinami
Gulášová polévka s mletým masem
Přidáno 9. 9. 2025 20:51:36
Cizrna na italský způsob
Přidáno 9. 9. 2025 15:02:02
Křehký koláč s hroznovým vínem
Přidáno 9. 9. 2025 12:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Linecký tvarohový koláč s pikantní marmeládou
Mon17 před 2 hodinami
Mirabelkový koláč se sněhem
Aurrorra před 4 hodinami
Játrová pomazánka s vejci
mrazule před 4 hodinami
"Grenadýr" z jednoho pekáčku
poirotka před 4 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Zuzanka2309 před 6 hodinami
Zelňačka podle "starýho" Habany
Apolenka1986 před 7 hodinami
Papriková bramboračka s řapíkatým celerem
KatkaCechova před 8 hodinami
Pečená švestková povidla
Kdyzjehlad před 8 hodinami
Rajčatový salát pochoutkový
Ajka2020 před 8 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Katka2 před 9 hodinami
Tématické fráze:
kuracia polievka,
libeček přesazování,
kdy presazovat libecek,
slepači polevka,
skvělá kuřecí polévka,
kdy přesadit libeček,
libeček přesazovat,
jak přesadit libeček,
kuracia polievka recept,
slovensky libeček,
kuřecí polévka se šafránem,
libeček slovensky nazov,
libeček slovensky,
slepacia polevka,
kuřecí top polévky,
kdy rozsadit porek,
kuřecí polévka top,
patri do kureci polevky celer,
kdy rozsadit libeček,
libecek s kurecim vyvarem
Suroviny:
kosti kuřecí,
droby,
cibule,
česnek,
paprika,
mrkev,
petržel,
celer,
pórek,
zelí,
brambory,
koření nové koření,
pepř celý,
bobkový list,
bujon kuřecí,
vegeta,
sůl,
petrželka,
maggi,
nať celerová
Komentáře (17)
Bibinka k tým veterníkom:Môžu sa robiť menšie,jasné,ale my sme doma piati dospelí ľudia,a dalo by to viac roboty.Tak ich robím väčšie.Dokonca mi minule manžel povedal,aby som mu spravila taký veľký veterník ako tortu.On by ho sám normálne zjedol.
Jo a libeček je rostlina-docela mohutná, jejíž nasekané listy se používají do jídel, jako rostlinné maggi, má úžasnou vůni a dodá jídlům "šmrncovní"chuť, jako maggi.Bezva záležitost a kdo má zahrádku, ten ho pěstuje.
http://www.ordinace.cz/img/text/libecek_lekarsky2_...
Špagetko, libeček nedáváš