Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřový bok s vůní citronu, česneku a tymiánu

Hodnocení receptu je 4,8 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

28. 5. 2014 08:48

Suroviny pro 1

1

Nutriční hodnoty

Energie11 646 kJ / 2 783 kcal
Bílkoviny112,95 g
Tuky243,55 g
Vláknina12,20 g
Cholesterol 345 mg
Sodík 463 mg
Sůl0,75 g
Sacharidy30,36 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Vím, je to trochu zdlouhavé. Ale opravdu můžu zaručit skvělou chuť a maso, které se bude téměř rozpadat, jak bude křehké.

http://hratkyspekaci.blogspot.com/2014/05/veprovy-...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

spagetka spagetka

28. 5. 2014 08:53

Vůni tymiánu máme moc rádi a to ostatní taky. Myslím, že by i plecko chtělo býti provoněné ;-);-):-p:-p:yes::yes:
Ještě bych dodala, že to je dobré i pro pomalý hrnec, tam se ty chutě propojí dokonale :yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřový bok recept vepřový bok na česneku veprovy bok recepty vepřový bok s kostí bucek na tymianu vepřový bok s kostí recept recept vepřový bok recept na vepřovy bok pečený vepřový bok na timiánu vepřový bok v mrkví vepřový bok v česneku veprovy bok s kminem bůček v tymiánu vepřový bok s kostí recepty vepřový bok bez kosti recept pečeme vepřový bok vepřový bok vepřový bok na česneku a tymiánu kura z česneku a citronu recepty na vepřový bok

Suroviny: bok vepřový, tymián čerstvý, citron, česnek, olej, sůl, pepř, kmín drcený

TopRecepty.cz

Vepřový bok s vůní citronu, česneku a tymiánu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nVYW