Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 257 kJ / 301 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,19 g |
Tuky | 4,64 g |
Vláknina | 14,34 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 736 mg |
Sůl | 1,92 g |
Sacharidy | 50,73 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 6. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kotlíková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v790
Moje poznámka
Kotlíková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v790
Nejnovější recepty
Kuřecí maso na paprice pro diabetiky bez mouky
Přidáno před 6 hodinami
Plněná kuřecí prsa s hráškem ( vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 7 hodinami
Maďarská krkovička
Přidáno před 9 hodinami
Čočka s kysaným zelím a paprikami
Přidáno před 11 hodinami
Sýrové tousty se zeleninou
Přidáno před 11 hodinami
Šoulet s uzeným kuřecím stehýnkem
Přidáno před 11 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchtičky s krémem
Tatana61 před 2 hodinami
Pesto z pažitky
Bohunka37 před 2 hodinami
Smetanovo-kokosová bublanina
Bohunka37 před 2 hodinami
Tvrdý sýr
Lenina 123 před 5 hodinami
Banánové vafle
amaliesediv před 6 hodinami
Pomazánka z cottage - výborná, zdravá a dietní
Lucie1001 před 6 hodinami
Svíčková na smetaně
Toby. před 7 hodinami
Vepřové bylinkové špízy
E. J. K. před 7 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Ivana64 před 9 hodinami
Tvarohové koblížky
Hanka6677 před 9 hodinami
Tématické fráze:
kotlíková kuchařka,
kotlikova fazolova polevka,
kotlikova gulasova polevka,
kotlikova bramboracka,
kotlíková fazolačka,
anna kotlíková,
anna kotlíková,
polévka z kostky,
kolicová polévka,
kotlikova zelna polivka,
gulášová kotlíková polévka,
kotlíkové recepty,
kotlíková kuřecí polévka,
kotlívková polévka,
polévka kotlíková kuřecí,
kotlikova kureci guláš,
kotlíkové polívky,
hrstková kotlikova polevka,
kotlikova fazulacka,
polévka gulášová kotlíková
Suroviny:
přední hovězí,
cibule,
bujón,
koření nové koření,
pepř celý,
libeček čerstvý,
sádlo,
cibule,
mrkev,
petržel,
celer,
brambory,
klobása,
kmín drcený,
pepř mletý,
paprika čerstvá červená,
protlak rajčatový,
fazole v tomatové omáčce
Komentáře (4)
Dal jsem ji do vývaru hned na začátku vaření.