Suroviny pro 8
8
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 257 kJ / 301 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,19 g |
Tuky | 4,64 g |
Vláknina | 14,34 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 736 mg |
Sůl | 1,92 g |
Sacharidy | 50,73 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 6. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kotlíková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v790
Moje poznámka
Kotlíková polévka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v790
Nejnovější recepty
Treska v zeleninovém lůžku
Přidáno před 8 hodinami
Višnová pikantní omáčka k masu
Přidáno 24. 7. 2025 18:15:02
Sendvič „Vegetariánská bomba“
Přidáno 24. 7. 2025 16:04:57
Ciabatta bez hnětení
Přidáno 24. 7. 2025 14:59:44
Sendvič „Tuňákový sen“
Přidáno 24. 7. 2025 14:22:53
Sendvič s řízkem ve stylu české klasiky
Přidáno 24. 7. 2025 13:41:34
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Voňavá kotleta paní Jany
Unomasch před 1 hodinou
Babiččiny blbouny
Jindra100 před 1 hodinou
Meruňkové řezy s tvarohem
Xilena před 2 hodinami
Recept na rychlé muffiny s kousky čokolády
Ninuš před 3 hodinami
Listový salát s teplým kuřecím masem a vejci
Dagemar před 4 hodinami
Jihočeská poctivá rybízová zmrzlina
kocourer před 4 hodinami
Cuketové řezy se zakysanou smetanou
pesmax před 5 hodinami
Višňový koláč s ořechy
alcerm před 5 hodinami
Cuketové karbanátky s gothajem a sýrem
vagundova před 6 hodinami
Mexická tortilla s kuřecím masem
Palenka před 7 hodinami
Tématické fráze:
kotlíková kuchařka,
kotlikova fazolova polevka,
kotlikova gulasova polevka,
kotlikova bramboracka,
kotlíková fazolačka,
anna kotlíková,
anna kotlíková,
polévka z kostky,
kolicová polévka,
kotlikova zelna polivka,
gulášová kotlíková polévka,
kotlíkové recepty,
kotlíková kuřecí polévka,
kotlívková polévka,
polévka kotlíková kuřecí,
kotlikova kureci guláš,
kotlíkové polívky,
hrstková kotlikova polevka,
kotlikova fazulacka,
polévka gulášová kotlíková
Suroviny:
přední hovězí,
cibule,
bujón,
koření nové koření,
pepř celý,
libeček čerstvý,
sádlo,
cibule,
mrkev,
petržel,
celer,
brambory,
klobása,
kmín drcený,
pepř mletý,
paprika čerstvá červená,
protlak rajčatový,
fazole v tomatové omáčce
Komentáře (5)
Dal jsem ji do vývaru hned na začátku vaření.