Vepřová játra s petrželkou, zavinutá v česnekovém boku
Suroviny
Porce: individuálně
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 749 kJ / 2 330 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 238,65 g |
Tuky | 105,67 g |
Vláknina | 25,76 g |
Cholesterol | 3,18 g |
Sodík | 5,07 g |
Sůl | 13,95 g |
Sacharidy | 102,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová játra s petrželkou, zavinutá v česnekovém boku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R0lz
Moje poznámka
Vepřová játra s petrželkou, zavinutá v česnekovém boku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R0lz
Nejnovější recepty
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 2 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 12 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 12 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 12 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 12 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 12 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 31 minutami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 33 minutami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 41 minutami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 1 hodinou
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 2 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 3 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 4 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 4 hodinami
Plovdivské maso
Barunka1 před 6 hodinami
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 6 hodinami
Tématické fráze:
česnekový bok recept,
játrové knedlíčky ládi hrušky,
vepřová játra - zamrazit,
česnekový bok,
vepřová játra recept,
vepřová játra,
játrové knedlíčky můžeme zamrazit,
recepty ládi hrušky jatrove knedlicky z jatrovky,
lada hruška jatrové knedlicky,
vepřova jatra - lze zamrazit,
jak zamrazit jatra,
vepřová játra recepty,
vepřová bok na,
vepřová játra zamrazit,
játrové knedlíčky od ládi hrušky,
gulas s veprovych jater a veproveho boku,
můžeme zamrazit játra?,
játrové knedlíčky láďa hruška,
lada hruška veprovy bok,
závitky s vepřové játry lada hruška
Suroviny:
játra vepřová,
bok česnekový,
pepř čtyř barev,
hořčice plnotučná,
petrželka zelená,
olej,
cibule,
česnek,
bok česnekový,
omáčka worcesterová,
omáčka sojová,
česnek,
máslo,
voda,
sůl
Komentáře (8)
Jiro:Jiro,to mě mrzí,že z napsaného postupu nejste moudrý..ale když si prohlídnete celý fotopostup,ne jen hlavní fotku,tak věřím,že to pochopíte