Vepřová játra s petrželkou, zavinutá v česnekovém boku
Suroviny
Porce: individuálně
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 749 kJ / 2 330 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 238,65 g |
Tuky | 105,67 g |
Vláknina | 25,76 g |
Cholesterol | 3,18 g |
Sodík | 5,07 g |
Sůl | 13,95 g |
Sacharidy | 102,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová játra s petrželkou, zavinutá v česnekovém boku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R0lz
Moje poznámka
Vepřová játra s petrželkou, zavinutá v česnekovém boku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R0lz
Nejnovější recepty
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno 14. 10. 2025 20:26:58
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno 14. 10. 2025 14:33:04
Jelení závitky
Přidáno 14. 10. 2025 13:01:02
Pikantní pečená rajčata
Přidáno 14. 10. 2025 12:33:53
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Znojemská omáčka
Komtesina před 7 hodinami
Koláč ze zakysané smetany s tvarohem a povidly
Lucka 12 před 7 hodinami
Srnčí guláš na červeném víně
Sahula před 7 hodinami
Hovězí roštěná na houbách s grilovanými bramborami
Sahula před 8 hodinami
Vepřová játra na zeleném pepři
Sahula před 8 hodinami
Rybičková pomazánka
Kajkajak před 8 hodinami
Zelná pečeně
radekfiala před 8 hodinami
Pečené zelníky se slaninou
radekfiala před 8 hodinami
Kuřecí roláda s játry
Sahula před 9 hodinami
Žampiony plněné vepřovým mozečkem
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 9 hodinami
Tématické fráze:
česnekový bok recept,
játrové knedlíčky ládi hrušky,
vepřová játra - zamrazit,
česnekový bok,
vepřová játra recept,
vepřová játra,
játrové knedlíčky můžeme zamrazit,
recepty ládi hrušky jatrove knedlicky z jatrovky,
lada hruška jatrové knedlicky,
vepřova jatra - lze zamrazit,
jak zamrazit jatra,
vepřová játra recepty,
vepřová bok na,
vepřová játra zamrazit,
játrové knedlíčky od ládi hrušky,
gulas s veprovych jater a veproveho boku,
můžeme zamrazit játra?,
játrové knedlíčky láďa hruška,
lada hruška veprovy bok,
závitky s vepřové játry lada hruška
Suroviny:
játra vepřová,
bok česnekový,
pepř čtyř barev,
hořčice plnotučná,
petrželka zelená,
olej,
cibule,
česnek,
bok česnekový,
omáčka worcesterová,
omáčka sojová,
česnek,
máslo,
voda,
sůl
Komentáře (9)
Jiro:Jiro,to mě mrzí,že z napsaného postupu nejste moudrý..ale když si prohlídnete celý fotopostup,ne jen hlavní fotku,tak věřím,že to pochopíte