Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Fazole " morituri te salutant "

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min

30 min (30 min příprava)

23. 2. 2015 16:27

Suroviny pro 3

3

Nutriční hodnoty

Energie735 kJ / 176 kcal
Bílkoviny3,74 g
Tuky0,50 g
Vláknina2,95 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 710 mg
Sůl1,75 g
Sacharidy37,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

PS : To pívo bych raději nevynechával . . . :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

casino

24. 2. 2015 20:34

cecilka:
...já ale neříkám, že nemám rád konzervované suroviny...;-) Ale je fakt, že sušené fazole moc nevařívám - když tak na polévku, nebo občas ještě ty "goliáše" např. do salátů.
Levorukost? Přijde mi, že na obrázku je kromě talíře vše ostatní zrcadlově převráceno...:-D:-D:-D

Anna Kocikova

24. 2. 2015 19:47

Víťo,ten Tvůj"hubopal"by chutnal manželovi:-pale já bych si také ždibek dala,mňam:yes::-K
Dělávám z"plechovkových"fazolí,které nechám jen 5minut provařit také podobně;-)Je to vděčná rychlovka:yes:

cekrops

24. 2. 2015 18:05

cecilka: Určitě se nic nestane,když tam dáte "poctivé" domácí fazole:-)

spagetka

24. 2. 2015 13:46

U nás má hlavně manžel rád "plechovkové" fazole a na ostro. Podobně i dělám. Jen určitě ne 30 minut. Já více méně jen prohřeju, pokud dávám klobásu, tak malinko déle, ale tak do 10 minut.

cecilka

24. 2. 2015 13:38

Asi to bude skvelé jedlo,:-p:-p:-p no obávam sa, že keď po toľkých štipľavých prísadách poviem "zápalka", vyšľahne mi z úst pekelný oheň. Viď Pelíšky.
casino: aj ja som ľaváčka a vôbec mi to neprekáža. Iba, podľa štatistík, ľaváci umierajú skôr ako tzv. normálni.
A ešte k receptu, podobne ako casino, nemám rada konzervované suroviny kvôli rozličným umelým konzervantom. Takže, stane sa niečo, keď dám ako základ fazuľu z domáceho "chovu" + všetko ostatné podľa vášho predpisu?

cekrops

23. 2. 2015 17:13

casino: No, píši levou ale jinak si "vše" dělám pravou ! A těch 20 minut bych bral vskutku jako maximum! Raději ten čas ještě opravím....

casino

23. 2. 2015 16:55

No a nebylo by lepší, než beztak už někdy rozvařené fazole z PLECHU 20 minut (a ještě chvilku) vařit, použít raději mletý vavřín?;-)

Podle obrázku je pán patrně levák, nebo se zase pletu?:-)):-)):-))

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: salát z plechovkové fazole video recepty fazole z plechovky

Suroviny: fazole červené v chilli, klobása, cibule, česnek, bobkový list, tabasco, kečup sladký, feferonka sterilovaná

TopRecepty.cz

Fazole " morituri te salutant "

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/L2w4