Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kefírová buchta s krémem

Řezy s krémem bývají často dokonalou tečkou za skvělým obědem. A ani tyto nebudou výjimkou. Vláčný a nadýchaný korpus z kefíru pokryje vrstva lahodného krému z pudinku a tvarohu. Nahoru pak stačí jen nastrouhat čokoládu.

Hodnocení receptu je 4,7 (18×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Verinecka Verinecka

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 30 min

45 min (15 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 plech

plech o rozměru 30 x 40 cm

1plech

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie30 473 kJ /
7 283 kcal
Bílkoviny171,00 g
Tuky329,88 g
Vláknina39,00 g
Cholesterol 215 mg
Sodík 4,80 g
Sůl1,53 g
Sacharidy888,13 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Troubu zapneme na 190-200 °C a plech vymažeme tukem a vysypeme hrubou moukou. Krok 2: Veškeré suroviny na korpus smícháme a vyšleháme v hladké těsto. To vlijeme na připravený plech a vložíme do trouby. Pečeme přibližně 30 minut. Krok 3: Mezitím z mléka pudinkových prášků uvaříme pudink. Necháme jej vychladnout a pak vyšleháme s tvarohem do hustého krému. Krém mažeme až na zchladlý korpus. Krok 4: Upečený a vychladlý korpus potřeme vyšlehaným krémem. Dozdobíme strouhanou čokoládou nebo čokoládovou polevou.

TIP: Jak nastrouhat čokoládu

Zveřejněno 27. 2. 2015

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kefírová buchta s krémem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/O2DN

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kefírová buchta s krémem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/O2DN

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Jednoduchá buchta, která vypadá famózně a spojení korpusu a krému je opravdu skvělé :)

Píšete velký plech, ale chybí rozměry. Je to nutné.

Bez vajíčka????

Nějaké chybné zařazení - buchta a pak perník:-O

Kefírovka je moc dobrá buchtička a dá se použít na někoik způsobů.Díky za připomenutí:-p:yes:

Tématické fráze:
kefirova buchta, kefírová buchta s tvarohem, buchta s kremem, kefírová buchta lada hruska, kefírová buchta recept, buchta z kefíru, buchty s krémem, buchta s pudinkovým krémem, kefírova buchta s s pudinkem, recept na kefírovou buchtu, buchta s kefírem, recepty, kefírová buchta s pudinkem, recept na kefírovou buchtu hrnkovou, kefírová buchta na velký plech, recepty na buchty, recept na buchty, kefírové řezy s pudinkem, kefirova buchta od hrusky, buchta

Suroviny:
mouka polohrubá, soda jedlá, kakao, olej, kefír, cukr krupice, mléko, pudinkový prášek, tvaroh ve vaničce, tuk, mouka hrubá

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu