Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 58 801 kJ / 14 054 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 92,80 g |
| Tuky | 164,64 g |
| Vláknina | 34,75 g |
| Cholesterol | 1,20 g |
| Sodík | 1,08 g |
| Sůl | 2,12 g |
| Sacharidy | 3 032,87 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Milfei - Mille Feuille
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EB8k
Moje poznámka
Milfei - Mille Feuille
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EB8k
Nejnovější recepty
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 12 minutami
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 11 hodinami
Vánoční roláda s čokoládovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Opilcův kapr
Přidáno před 16 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 22 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno 21. 12. 2025 17:52:16
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Okoun mořský na sumahu
Kajkajak před 6 hodinami
Domácí piškoty
Marjet před 9 hodinami
Rychlá ořechová náplň do cukroví
zvon23 před 10 hodinami
Celerové karbanátky se šunkou a sýrem
Wanilor před 11 hodinami
Piškotová vosí hnízda
vladka.sme před 11 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Slavista62 před 12 hodinami
Jednoduchá hermelínová pomazánka
Slavista62 před 12 hodinami
Domácí šunková pěna
Slavista62 před 12 hodinami
Bramborový švýcarský salát
TondaJ před 12 hodinami
Jemná mandlová vánočka
Dechtochema před 13 hodinami
Tématické fráze:
mille feuille,
mille-feuille,
millefeuille,
mille foile,
mille feuille recept,
millefeuile,
mille-feuille recept,
mille-feuilles,
mille feuile,
mille feuille tisíc listů,
mille feillae,
millefeule,
millefeulie,
mile feuille,
mille feuilles,
millefemille,
dezert mille recept,
„být perplex”,
mille feuile kolač,
francouzský dezert mille feuille
Suroviny:
těsto listové,
mléko,
cukr,
pudink vanilkový,
vejce,
máslo,
šlehačka,
cukr moučkový,
pudink
Komentáře (12)
Dá se koupit těsto, sice dražší, na papíru již rozválené. Dobře se s ním pracuje, dá se dělit i s papírem a ani byste ho nemusela ořezávat
Pokud chcete mít horní plát nerozfofrovaný při krájení řezů (ale lze to pěkně nakrájet "pilkou), tak zkuste jeden plát nakrájret na díly už před pečením (na papíru a neoddělovat - pečením se to rozestoupí) a po upečení poskládat na krémem potřené pláty a teprve následně řezy dokrojit
Technická:
"dáme péct klasicky dozlatova"
No, já peču při 220 až 230°C
Milfei - mrožovník
Přeloženo z jazyka Francouzština