Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 58 801 kJ / 14 054 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 92,80 g |
| Tuky | 164,64 g |
| Vláknina | 34,75 g |
| Cholesterol | 1,20 g |
| Sodík | 1,08 g |
| Sůl | 2,12 g |
| Sacharidy | 3 032,87 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Milfei - Mille Feuille
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EB8k
Moje poznámka
Milfei - Mille Feuille
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EB8k
Nejnovější recepty
Kuřecí medailonky se slaninou, rajčaty a mozzarellou
Přidáno před 46 minutami
Bramborák plněný masovou směsí s čedarem
Přidáno před 5 hodinami
Gulášek z hlívy ústřičné
Přidáno před 6 hodinami
Pórková polévka
Přidáno před 10 hodinami
Hovězí mleté kuličky
Přidáno před 19 hodinami
Jednohubky na italský způsob
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Houbová smaženice
magdalenka před 13 minutami
Rohlíčky ze šlehačkového těsta
iveta.kroul před 15 minutami
Bramborák POHODA
magdalenka před 25 minutami
Ohavečské brambory
magdalenka před 37 minutami
Bábovka z cukety
Rosnicka710 před 47 minutami
Bramboračka č. 3
Mon17 před 1 hodinou
Slepičí polévka s noky
Merylas před 2 hodinami
Vajíčková pomazánka i na chlebíčky
Merylas před 2 hodinami
Domácí tatarka - výborná, rychlá, jednoduchá
Merylas před 2 hodinami
Vajíčková pomazánka na chlebíčky
Merylas před 2 hodinami
Tématické fráze:
mille feuille,
mille-feuille,
millefeuille,
mille foile,
mille feuille recept,
millefeuile,
mille-feuille recept,
mille-feuilles,
mille feuile,
mille feuille tisíc listů,
mille feillae,
millefeule,
millefeulie,
mile feuille,
mille feuilles,
millefemille,
dezert mille recept,
„být perplex”,
mille feuile kolač,
francouzský dezert mille feuille
Suroviny:
těsto listové,
mléko,
cukr,
pudink vanilkový,
vejce,
máslo,
šlehačka,
cukr moučkový,
pudink
Komentáře (12)
Dá se koupit těsto, sice dražší, na papíru již rozválené. Dobře se s ním pracuje, dá se dělit i s papírem a ani byste ho nemusela ořezávat
Pokud chcete mít horní plát nerozfofrovaný při krájení řezů (ale lze to pěkně nakrájet "pilkou), tak zkuste jeden plát nakrájret na díly už před pečením (na papíru a neoddělovat - pečením se to rozestoupí) a po upečení poskládat na krémem potřené pláty a teprve následně řezy dokrojit
Technická:
"dáme péct klasicky dozlatova"
No, já peču při 220 až 230°C
Milfei - mrožovník
Přeloženo z jazyka Francouzština