Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 58 801 kJ / 14 054 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,80 g |
Tuky | 164,64 g |
Vláknina | 34,75 g |
Cholesterol | 1,20 g |
Sodík | 1,08 g |
Sůl | 2,12 g |
Sacharidy | 3 032,87 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Milfei - Mille Feuille
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EB8k
Moje poznámka
Milfei - Mille Feuille
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EB8k
Nejnovější recepty
Bulgur s cuketou, mrkví, fazolkami a hráškem
Přidáno před 14 hodinami
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 18 hodinami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 19 hodinami
Dalgona sušenky
Přidáno před 19 hodinami
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno 8. 7. 2025 13:32
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno 8. 7. 2025 08:55
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí medailonky v bramborovo-sýrovém těstíčku
Sahula před 8 hodinami
Borůvkový táč
PavelR před 8 hodinami
Mleté řízky s Hermelínem v pivním těstíčku
Sahula před 8 hodinami
Kuře, brambory a kysané zelí v remosce
Legoun před 8 hodinami
Hermelín s houbami
Sahula před 8 hodinami
Jablečno-rybízový koláč
svidrnochovas@seznam.cz před 9 hodinami
Moc dobré naložené kuřecí maso
lunav1 před 10 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Ajisek před 10 hodinami
Banánová bábovka
Noumik před 11 hodinami
Rybízový sirup
gasli před 11 hodinami
Tématické fráze:
mille feuille,
mille-feuille,
millefeuille,
mille foile,
mille feuille recept,
millefeuile,
mille-feuille recept,
mille-feuilles,
mille feuile,
mille feuille tisíc listů,
mille feillae,
millefeule,
millefeulie,
mile feuille,
mille feuilles,
millefemille,
dezert mille recept,
„být perplex”,
mille feuile kolač,
francouzský dezert mille feuille
Suroviny:
těsto listové,
mléko,
cukr,
pudink vanilkový,
vejce,
máslo,
šlehačka,
cukr moučkový,
pudink
Komentáře (12)
Dá se koupit těsto, sice dražší, na papíru již rozválené. Dobře se s ním pracuje, dá se dělit i s papírem a ani byste ho nemusela ořezávat
Pokud chcete mít horní plát nerozfofrovaný při krájení řezů (ale lze to pěkně nakrájet "pilkou), tak zkuste jeden plát nakrájret na díly už před pečením (na papíru a neoddělovat - pečením se to rozestoupí) a po upečení poskládat na krémem potřené pláty a teprve následně řezy dokrojit
Technická:
"dáme péct klasicky dozlatova"
No, já peču při 220 až 230°C
Milfei - mrožovník
Přeloženo z jazyka Francouzština