Treska s melounem

lenka-m Kuchařka: lenka-m

Ryby 0 názorů

Suroviny

8O dkg tresky
2 lžíce másla
35 dkg žlutého melounu (již oloupaného)
3 rajčata
1,5 dl vymačkané pomerančové šťávy
citron
sůl
pepř
nať petržele na ozdobu
Recept si zatím oblíbil 1 kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Tresku osuším, osolím, opepřím a opeču na másle zprudka z obou stran. Přendám na pekáček.

  2. Oloupaný meloun nakrájím na kostky, oloupaná rajčata na dílky. Přidám k tresce, zaliji pomerančovou šťávou a zapeču tak 7 minut.

  3. Na talíři pak pokapu citrónovou šťávou, ozdobím slabými proužky citrónové kůry a natí petržele.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Treska s melounem

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: beambory s melounem jídlo s melounem

Zapomněl/a jsem heslo