Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 056 kJ / 970 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,72 g |
Tuky | 80,30 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,03 g |
Sodík | 252 mg |
Sůl | 0,64 g |
Sacharidy | 32,98 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vanilkový puding
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lPD7
Moje poznámka
Vanilkový puding
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lPD7
Nejnovější recepty
Kuřecí maso na paprice pro diabetiky bez mouky
Přidáno před 6 hodinami
Plněná kuřecí prsa s hráškem ( vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 7 hodinami
Maďarská krkovička
Přidáno před 9 hodinami
Čočka s kysaným zelím a paprikami
Přidáno před 11 hodinami
Sýrové tousty se zeleninou
Přidáno před 11 hodinami
Šoulet s uzeným kuřecím stehýnkem
Přidáno před 11 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchtičky s krémem
Tatana61 před 2 hodinami
Pesto z pažitky
Bohunka37 před 2 hodinami
Smetanovo-kokosová bublanina
Bohunka37 před 2 hodinami
Tvrdý sýr
Lenina 123 před 5 hodinami
Banánové vafle
amaliesediv před 6 hodinami
Pomazánka z cottage - výborná, zdravá a dietní
Lucie1001 před 6 hodinami
Svíčková na smetaně
Toby. před 7 hodinami
Vepřové bylinkové špízy
E. J. K. před 7 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Ivana64 před 9 hodinami
Tvarohové koblížky
Hanka6677 před 9 hodinami
Tématické fráze:
vanilkový pudink,
vanilkový puding,
vanilkový puding recept,
recept na pudink,
jak se dělá puding,
vanilkovy pudink recept,
recept na puding,
puding,
puding recept,
domácí vanilkový pudink,
domácí vanilkový puding,
vanilkový puding recepty,
puding recepty,
recept vanilkový pudink,
recept na vanilkový puding,
puding vanilkovy,
recept vanilkovy puding,
recept puding,
recept na vanilkovy pudink,
jak se vaří vanilkový pudink
Suroviny:
smetana,
cukr,
lusk vanilkový,
žloutek,
škrob
Komentáře (9)
Protože vím, že je to pouze škrob + aroma, tak roky používám ten náš tradiční, nejlevnější.
Ze srandy jsem fčíl koupil násobně dražší, od jakéhosi doktora
No, chut´ově je to šumafuk (jak by kdysi napsala J.R.), ale k mému neskonalému překvapení s tím dražším se lépe pracovalo - prášek se ve studeném mléce lépe dispergoval
No, tak to máte PL velikosti malého šufánku...
*****
1 hrnek = 236,588237 mililitru, ale (nejen) v české kotlině se obvykle uvádí 250ml
No, asi milujete pudink jako cumel...