Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Perníkové řezy s marcipánovým krémem

Perníkové řezy jsou samy o sobě velmi chutné a oblíbené. Když k nim ale přidáte marcipánovou polevu, z kuchyně se vám poline neodolatelná vůně, která přiláká mlsné jazýčky. Příště upečete rovnou dvojitou dávku, tím jsme si jistí.

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

60 min (30 min příprava + 30 min tepelná úprava)

7. 8. 2015 18:26

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Nutriční hodnoty

Energie15 824 kJ / 3 782 kcal
Bílkoviny95,51 g
Tuky148,07 g
Vláknina16,30 g
Cholesterol 735 mg
Sodík 659 mg
Sůl1,49 g
Sacharidy508,71 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Mé další recepty najdete na http://www.vareniste.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

hosta hosta

11. 8. 2015 08:33

Proč jsem si až dosud myslela, že se tu reklama na konkrétní produkty "nepěstuje"?:-//

Vareniste.cz Vareniste.cz

11. 8. 2015 06:28

casino:Dr. Oetker mě oslovil ke spolupráci, takže se v blízké době na Vařeništi objeví další várka receptů s těmtito značkovými výrobky. Ty první recepty jsou k nalezení zde: http://www.vareniste.cz/peceni-s-dr-oetkerem/
Ačkoli nejsem fanoušek těchto "zlepšováků", jak také v článku uvádím, existuje v řadě výrobků několik, které se do domácnosti hodí. Já nejvíce používám ztužovač smetany, marcipán, pudinky a zdobení. Pak samozřejmě vanilkové cukry a kypřící prášky. V receptu je použit krémový prášek, který se originálně jmenuje zlatý klas - jde také o škrobovou bázi. Jeho hmotnost je 40g/sáček.

casino casino

10. 8. 2015 15:04

Vareniste.cz:
No, patrně jste emisarem toho Dr.:-D ale asi by neškodilo napsat, kolik gramů hmotní uvedený "1 sáček krémového prášku" Gustin kupuji v balení po 250g..., ale tady bych si (podle množství mléka) tipnul na max. 80g škrobu.

"130g marcipánu"
:-)) jsem žádostiv, zda se někdo optá, zda může použít marcipán ze sušeného mléka...:-D

Vareniste.cz Vareniste.cz

9. 8. 2015 11:54

Andulka 53:Děkuji, plech tak 20x30cm.

Andulka 53 Andulka 53

8. 8. 2015 11:52

Tak to bude určitě mooc dobré.na jak velký plech to mám dát?posílám bodik a určitě zkusím.:-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: recept na perníkové řezy buchta s krémem klas perníkové řezy tvarohové řezy nejlepší recepty zlatý klas dr.oetker řezy magdalena pernikove rezy s kremem řezy perníkove perníkové řezy s marcipánem perníková kolečka s krémem řezy na plech s mascarpone řezy na oslavu perníkové řezy s karamelem zlatý klas dr. oetker marcipánový zákusok pernikove testo na hluboky plech jake dat mleko zdobeni rezu krémem recept na jahodový krém do perníku buchta se zlatym klasem perníkové peníze

Suroviny: vejce, cukr, olej, mléko, mouka hladká, prášek do perníku, kakao, mléko, cukr, marcipán, citronové aroma, prášek zlatý klas, máslo, poleva čokoládová tmavá, poleva bílá čokoládová

TopRecepty.cz

Perníkové řezy s marcipánovým krémem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lPgr