Brynzová polévka se špenátem

Simply Food Kuchařka: Simply Food

Doba přípravy: 45 minut 4 porce Polévky 0 názorů

Suroviny

3 větší brambory
300 gramů mladého špenátu nebo mangoldu
250 ml mléka
500 ml zeleninového vývaru
200 g brynzy
2 vejce
sůl a pepř
olej
Recept si neoblíbil žádný kuchař

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji orestujte brambory nakrájené na kostky a listy opraného špenátu.

  2. Zalijte zeleninovým vývarem a mlékem.

  3. Nechte vařit do měkka.

  4. Polévku rozmixujte do hladkého krému a přidejte 2/3 rozdrobené brynzy. Polévku dochuťte solí a pepřem.

  5. Vejce uvařte na tvrdo. Hotovou polévku posypte sekanými vejci a rozdrobenou brynzou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 13 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Brynzová polévka se špenátem

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: hlívová polévka s droždím brynzová polévka se šunkou brynzová polévka