Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 378 kJ / 807 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,50 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 23 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 62,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Broskve vypeckujeme a rozmixujeme s cukrem na jemnou kaši.
Krok 2: Broskvové pyré rozdělíme do skleniček a zalijeme vychlazeným sektem.
Zveřejněno 24. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bellini koktejl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WR34
Moje poznámka
Bellini koktejl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WR34
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 6 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 20 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 23 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 23 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krenex
dragomirac před 8 minutami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 22 minutami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 25 minutami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 53 minutami
Buchta Fešák
LuccHansel před 1 hodinou
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 1 hodinou
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 1 hodinou
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
perseus před 2 hodinami
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 3 hodinami
Tématické fráze:
bellini piti,
selanka recept,
bellini.cz,
koktejl z bublinek,
belini koktejly,
belini recepty,
belini koktejl,
belinni koktejl,
proseco koktejl recept,
mlecny koktejl z višní,
koktejl bellini z jahody,
italský nápoj bellini
Suroviny:
sekt,
broskve,
cukr moučkový
Komentáře (9)
No, toto je selanka ve srovnání s tím, co lidstvo udělalo z jeho carpaccia...
Dooga:
U tohoto jsem si vzpomněl na letní italské pití
rcp psát nebudu, nestojí to za řeč, ale snad dovolíte to dát sem:
Vemte zralé, ale avšak nepřezrálé broskve (Italové by použili odrůdu percoche určenou specielně pro tento účel, ale tady jsem ji ještě nepotkal), nakrájejte na kusy a ve džbánu zalejte bílým stolním vínem. Nechte pár hodin v lednici a pak podávejte s brčkem a napichovátkem pod slunečníkem... (pozor na děti, ty brosqe jsou posléze poněkud přiopilé)