Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 378 kJ / 807 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,50 g |
| Tuky | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 23 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 62,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Broskve vypeckujeme a rozmixujeme s cukrem na jemnou kaši.
Krok 2: Broskvové pyré rozdělíme do skleniček a zalijeme vychlazeným sektem.
Zveřejněno 24. 8. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bellini koktejl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WR34
Moje poznámka
Bellini koktejl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WR34
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Dýňový chlebíček
Přidáno před 1 minutou
Šťavnatí švábi
Přidáno před 14 hodinami
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 16 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 19 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 22 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní kuřecí paličky
wimra před 18 minutami
Sumec keříčkovec na kmínu
Kajkajak před 5 hodinami
Dršťková polévka
Sahula před 7 hodinami
Dršťková polévka z jižní Moravy
Sahula před 7 hodinami
Kuřecí kousky v zakysané smetaně s česnekem
MarketaAn před 7 hodinami
Škvarkový koláč (placky)
Merylas před 9 hodinami
Indický Naan chléb
Vinka před 9 hodinami
Krupicová kaše
Roobass před 12 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 12 hodinami
Pikantní zeleninovo-těstovinový salát
Jan Nemec před 12 hodinami
Tématické fráze:
bellini piti,
selanka recept,
bellini.cz,
koktejl z bublinek,
belini koktejly,
belini recepty,
belini koktejl,
belinni koktejl,
proseco koktejl recept,
mlecny koktejl z višní,
koktejl bellini z jahody,
italský nápoj bellini
Suroviny:
sekt,
broskve,
cukr moučkový
Komentáře (9)
No, toto je selanka ve srovnání s tím, co lidstvo udělalo z jeho carpaccia...
Dooga:
U tohoto jsem si vzpomněl na letní italské pití
rcp psát nebudu, nestojí to za řeč, ale snad dovolíte to dát sem:
Vemte zralé, ale avšak nepřezrálé broskve (Italové by použili odrůdu percoche určenou specielně pro tento účel, ale tady jsem ji ještě nepotkal), nakrájejte na kusy a ve džbánu zalejte bílým stolním vínem. Nechte pár hodin v lednici a pak podávejte s brčkem a napichovátkem pod slunečníkem... (pozor na děti, ty brosqe jsou posléze poněkud přiopilé)