Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 039 kJ / 1 443 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,92 g |
Tuky | 120,36 g |
Vláknina | 22,93 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 45 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 76,33 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 10. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinované portobello s polentovou kaší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2Q9K
Moje poznámka
Marinované portobello s polentovou kaší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2Q9K
Nejnovější recepty
Vánoční - Brněnské kytičky
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí čína se žampiony
Přidáno před 20 hodinami
Domácí zelí s mrkví
Přidáno před 22 hodinami
Dýňový chlebíček
Přidáno 15. 10. 2025 09:00:02
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno 14. 10. 2025 20:26:58
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno 14. 10. 2025 14:33:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dušená mrkev
Fitulka před 18 minutami
Hořčičná marináda s kari
cahoun před 24 minutami
Vepřové maso na mrkvi
Fitulka před 33 minutami
Bramborová polévka s klobásou a smetanou
Fitulka před 38 minutami
Zapékaná brokolice
VerkaDvorakova před 1 hodinou
Krkovice pečená na bramborech
VerkaDvorakova před 1 hodinou
Vepřová kýta na zelenině
VerkaDvorakova před 1 hodinou
Tagliatelle s čerstvými houbami a smetanou
martianekk před 2 hodinami
Cuketový perník
martianekk před 2 hodinami
Čočkový salát s vejci
Praevka před 3 hodinami
Tématické fráze:
raw portobello,
žampiony s polentovou s kaší,
jak udělat portobello,
recept na portobello,
jídla z houby portobello,
jsk udělat portobelo,
polentová kaše recept,
portobello raw,
houba portobello raw recepty,
houby s polentovou kaší,
portobello recept,
portobello v sacku
Suroviny:
portobello,
olej olivový,
ocet balsamiko,
sirup javorový,
česnek,
kukuřičná kaše,
vývar zeleninový,
bujón,
smetana rostlinná,
lahůdkové droždí tebi,
tymián čerstvý,
koření oregáno čerstvé,
čerstvé bylinky,
pažitka,
petrželka
Komentáře (1)