Marinované portobello s polentovou kaší
Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 039 kJ / 1 443 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,92 g |
Tuky | 120,36 g |
Vláknina | 22,93 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 45 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 76,33 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 4 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 14 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 15 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 17 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 20 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Švestkové knedlíky
Brumaire uvařila před 28 minutami
Šťavnaté karbanátky se sýrem
rituals uvařila před 43 minutami
Nádivka velikonoční
Napipi76 uvařila před 44 minutami
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 1 hodinou
Brokolice zapečená s oříšky a směsí sýrů
martinslovak uvařila před 1 hodinou
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
Panova uvařila před 1 hodinou
Špenátové palačinky
Macek13 uvařila před 1 hodinou
Velikonoční beránek
Axaaxa2005 uvařila před 1 hodinou
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Tématické fráze: raw portobello žampiony s polentovou s kaší jak udělat portobello recept na portobello jídla z houby portobello jsk udělat portobelo polentová kaše recept portobello raw houba portobello raw recepty houby s polentovou kaší portobello recept portobello v sacku
Suroviny: portobello, olej olivový, ocet balsamiko, sirup javorový, česnek, kukuřičná kaše, vývar zeleninový, bujón, smetana rostlinná, lahůdkové droždí tebi, tymián čerstvý, koření oregáno čerstvé, čerstvé bylinky, pažitka, petrželka
Marinované portobello s polentovou kaší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2Q9K
0 názorů