Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čerstvá pomazánka ze sýra a zeleniny

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

8. 12. 2015 08:37

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 961 kJ / 947 kcal
Bílkoviny21,20 g
Tuky88,03 g
Vláknina7,00 g
Cholesterol 275 mg
Sodík 479 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy16,63 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Oba sýry jsem koupila v Kauflandu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Petra

31. 12. 2015 14:50

tejaja, nedávala jsem pažitku vůbec, ani petrželku. Já bych to asi tak nepitvala, ale díky :))

spagetka spagetka

31. 12. 2015 14:19

tejaja: hm....tohle mne nenapadlo:yes:

tejaja tejaja

31. 12. 2015 14:11

Petra: Napadlo ma, dala si čerstvo odrezanú pažitku ? Ona niekedy mrazená horkne a má zvláštnu chuť.;-)

Petra

31. 12. 2015 12:30

majonézu jsem tam dala právě až potom. Ředkvičky jsem tam nedávala vůbec a nemixovala jsem.... Pomazánka se přes noc rozležela a je mnohem lepší, ale už ji asi zkoušet nebudu :-)

casino casino

31. 12. 2015 10:47

Nahořklost:-O
To nevypadá na majonézu...
No, to spíše ten sýr... A kolik že měsíců byl v akci? :-)):-*:-D

spagetka spagetka

31. 12. 2015 02:55

Petra: To mě mrzí, nechápu, po čem že by měla být nahořklá. Já majonézu nepoužívám vůbec, nevím, zda to nemohla způsobit ona, ale není tam nic, co by hořkost mohlo způsobit. Ještě mě napadlo - někdy bývají nahořklé ředkvičky, v této době ani rajčata nejsou moc chuťově kvalitní, chutnala jste je samotné? Skutečně mne jen napadá kvalita použitých surovin.
Píšete, že pálí. Já jsem zvyklá po jednotlivých přidaných surovinách ochutnávat, ale v tomhle receptu pro nás není nic pálivého. Ten sýr s chilli není zas extra pálivý a zjemnil se ještě přidanou zeleninou.
Jo a pozor, nemixuju, vím, že mixování u některých surovin zhořknutí a zvýraznění chuti, třeba i pálení, může způsobit.

Petra

30. 12. 2015 21:42

Tak pomazánku jsem právě dodělala, bohužel jsem zklamaná, hrozně pálí :( A navíc je nahořklá.... Dala jsem tam ještě celkem dost majonézy (tak 4 lžíce) a pro lepší chuť kyselou okurku. Jestli se do zítřka nerozleží, tak asi bohužel ... Ještě že ten sýr měli v akci :-D:-//

spagetka spagetka

18. 12. 2015 15:02

Ivana Ch: Děkuju :-K:-K

Ivana Ch

18. 12. 2015 13:57

:-p:-p:-p:yes::yes::-K

spagetka spagetka

11. 12. 2015 03:32

klukodvody: Děkuji a určitě vyzkoušej :-K:-K

klukodvody klukodvody

10. 12. 2015 14:23

Pomazánky beru jakékoliv a kdykoliv. Hodně je dělám podle pana Trošky, tam je jich hafo a tahle tam není.Beru a díky.:-K:-K:-K

spagetka spagetka

9. 12. 2015 11:39

Petra: určitě vyzkoušej ;-):yes:

Petra

9. 12. 2015 11:05

spagetka : vyzkouším asi na Silvestra na jednohubky :-)

spagetka spagetka

9. 12. 2015 01:01

Jana Remkova:Díky:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

8. 12. 2015 18:29

Rozhodně bych nepohrdla :-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pomazánka z čerstvých rajčat pomazánka z taveného sýra cerstva pomazánka recept zeleninový pomazánka recept recept pomazánka z taveného sýra recepty na zeleninové pomazánky pomazánka čerstvých rajčat zhořknutí škvarkové pomazánky pomazanky ze syru azeleniny

Suroviny: sýr pikant s chilli, česnek, máslo, ředkvičky, kapie červená, petrželka, pažitka, rajče cherry, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Čerstvá pomazánka ze sýra a zeleniny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mgWR