Celerové nočky 2 x jinak
Netradiční přílohu v podobě celerových nočku připravíte během chvilky a určitě si pochutnáte. Můžete je uvařit nebo upéct a získáte tak z jednoho těsta hned dva rozdílné recepty. Věřte, že celer, bylinky a parmazán spolu neskutečně ladí.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 320 kJ / 1 033 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,98 g |
Tuky | 59,56 g |
Vláknina | 8,25 g |
Cholesterol | 412 mg |
Sodík | 194 mg |
Sůl | 0,41 g |
Sacharidy | 95,03 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 12. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celerové nočky 2 x jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nj07
Moje poznámka
Celerové nočky 2 x jinak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nj07
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 9 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 12 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 12 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 12 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 13 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 11 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 12 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 12 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 12 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 13 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 13 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 14 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 14 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 16 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 16 hodinami
Tématické fráze:
celerové recepty,
celerové recept,
celerove noky,
recepty z celeru,
celerove knedlicky se špenátem,
celerove gnoci,
celerové knedlíčky
Suroviny:
celer,
mouka hladká,
vejce,
máslo,
olej olivový,
bylinky,
olej,
sůl,
pepř mletý,
parmazán
Komentáře (13)