Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 711 kJ / 170 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,05 g |
Tuky | 11,26 g |
Vláknina | 12,15 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 248 mg |
Sůl | 0,54 g |
Sacharidy | 7,04 g |
Postup přípravy
Krok 1: V misce smícháme nastrouhaný celer s řeckým jogurtem.
Krok 2: Přidáme olivový olej, citronovou šťávu a petrželku. Nakonec vmícháme tuňáka a ochutíme solí a pepřem.
Krok 3: Připravenou směs namažeme na plátek žitného chleba, ozdobíme salátem, ředkvičkou, přiklopíme druhým plátkem.
Zveřejněno 5. 4. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tuňákovo-celerový sendvič
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Bjwx
Moje poznámka
Tuňákovo-celerový sendvič
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Bjwx
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 5 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 5 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 5 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 18 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 19 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 3 minutami
Pizza Valencia
Alena194 před 5 minutami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Tom_Krupa před 9 minutami
Pizza šneci z domácího těsta
Qw13 před 59 minutami
Cizrnová polévka s mangoldem a zeleninou
Masula před 1 hodinou
Bábovka s povidly
jvsjvrj před 1 hodinou
Jahodový džem
Jolinka před 1 hodinou
Hovězí (kližka) na houbách
mb130 před 1 hodinou
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
UnholyKetty před 1 hodinou
Pavučinkový makový závin.
Veronika.Hrozna před 2 hodinami
Tématické fráze:
tunakovo testovinovy salát
Suroviny:
tuňák ve vlastní šťávě,
chléb žitný,
celer,
šťáva citronová,
olej olivový,
jogurt řecký,
petrželka,
salát listový,
ředkvičky,
sůl,
pepř
Komentáře (1)