Rychlé rohlíky - do hodiny hotové
Máte chuť na čerstvé rohlíky a nemáte moc času? Pak je tento recept přímo pro vás. Vyzkoušejte upéct tyto křupavé a měkké rohlíky, které budete mít s kynutím a pečením do jedné hodiny na stole.
Suroviny pro 12 kusů
12kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 860 kJ / 1 640 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 52,98 g | 
| Tuky | 31,33 g | 
| Vláknina | 12,80 g | 
| Cholesterol | 77 mg | 
| Sodík | 3,30 g | 
| Sůl | 8,23 g | 
| Sacharidy | 280,03 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Rychlé rohlíky - do hodiny hotové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EmAK
Moje poznámka
					 
				
Rychlé rohlíky - do hodiny hotové
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EmAK
Nejnovější recepty
	
			 
	
Kuřecí čtvrtky na zelenině z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 1 hodinou
	
			 
	
Restovaná vepřová játra, volská oka a zeleninový salát
Přidáno před 3 hodinami
	
			 
	
Pikantní čočková polévka se zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
	
			 
	
Zapečený květák s nivou
Přidáno před 5 hodinami
	
			 
	
Nejlepší langoše
Přidáno před 5 hodinami
	
			 
	
Grilovaná dýně s vůní ořechů
Přidáno před 8 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
	
			 
		
	
	
			 
		
	
	
			 
		
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Tvarohovo-jablková bábovka
Majavcelicka před 12 minutami
	
			 
	
Pečené maso a speciální cibulová omáčka
BinaSa před 54 minutami
	
			 
	
	
Svíčková na smetaně
JohnyCipera před 3 hodinami
	
			 
	
	
Piškotový korpus
Mish_Ellie před 3 hodinami
	
			 
	
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
TondaJ před 4 hodinami
	
			 
	
	
Buchta bez vajec
DenaS před 6 hodinami
	
			 
	
	
Mazanec
[email protected] před 6 hodinami
	
			 
	
Langoše z kyšky
Ivetafrankova před 8 hodinami
	
			 
	
	
Kuře à la husa
Alesik před 8 hodinami
	
			 
	
Dršťková polévka z předvařených drštěk
milan.pohy před 8 hodinami
						Tématické fráze:
						
							rychlé domácí rohlíky, 
						
						
							rychlé rohlíky, 
						
						
							recept na rychlé rohlíky, 
						
						
							bleskové rohlíky, 
						
						
							rychlé rohlíky recept, 
						
						
							rychly recept na rohliky, 
						
						
							rychlé domácí pečivo, 
						
						
							rychly rohliky, 
						
						
							rychle pecivo, 
						
						
							rychlé rohlíčky, 
						
						
							domaci rohliky jednoduchy, 
						
						
							jednoduché rohlíky, 
						
						
							recept na rohlíky, 
						
						
							domaci rohliky rychle, 
						
						
							nekysnute rohliky rychle, 
						
						
							rychlý rohlík, 
						
						
							domácí rychlé rohlíky, 
						
						
							rohliky rychle, 
						
						
							recept rohliky rychle, 
						
						
							rychle domácí rohlíčky
						
					
						Suroviny:
						
							mouka hladká, 
						
						
							mléko, 
						
						
							droždí čerstvé, 
						
						
							sůl, 
						
						
							cukr, 
						
						
							máslo, 
						
						
							mléko, 
						
						
							mouka
						
					
 
	 
 
 
 
 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
 
 
 
 
 
	 
 
	 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentáře (119)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Díky za rady
Nie som si istá, či mám olivy a zajtra už do obchodu nepobežím...
Pekný deň!
Původní text Magdalenky: Teraz zapneme rúru, necháme na plechu cca 15 minút, potrieme mliekom (vodou) a pečieme - cca 20 minút pri 200 °C.
Můj přepis pro vás - podrobněji: Nyní zapneme troubu (na 200° C), rohlíky necháme na plechu 15 minut odpočívat (venku na pracovní ploše, ne v troubě), pak je potřeme mlékem nebo vodou a dáme do té vyhřáté trouby (která se zatím vyhřála na těch 200° C) a pečeme přibližně 20 minut. Dobu pečení je nutno ohlídat, každá trouba peče jinak!
Víc podrobněji popsat už to snad nejde, a když něco nevíte, nebo něčemu nerozumíte, je lepší (a slušnější) se prostě zeptat, a ne tady "vykřikovat" pomocí velkých písmen a smajlíků! Ten "šílený smajlk" by spíš patřil vám, za vaší nezdvořilost, určitě ne autorce, protože její recept jinak pochopili všichni a byly to desítky a desítky kuchařek a kuchařů.