Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí po burgundsku z pomalého hrnce

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 480 min Doba přípravy: 480 min

480 min (480 min příprava)

3. 2. 2016 16:19

Suroviny

Porce: 3-4

Nutriční hodnoty

Energie3 825 kJ / 914 kcal
Bílkoviny140,49 g
Tuky12,00 g
Vláknina11,30 g
Cholesterol 282 mg
Sodík 388 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy26,27 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Další mé recepty najdete zde:http://www.vareniapeceni.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

terezicka1 terezicka1

4. 2. 2016 23:40

Já díky holky :)

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 2. 2016 13:51

Já jsi nejsem jistá, jestli jsem to už vařila, každopádně děkuji za připomenutí ;-).:yes:

spagetka spagetka

4. 2. 2016 02:47

dělám prakticky stejně. Hezká fotka.:yes::yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí po burgundsku hovězí po burgunsku hovězí po burgundsku recept hovězí v pomalém hrnci hovězí na víně v pomalém hrnci telecí po burgundsku hovězí po burgunsku v pomalém hrnci hovězí pomalý hrnec hovězí po burgundsku v ph recept na hovezi po burgundsku jelení po burgundsku recepty pomalý hrnec hovezi zadni v pomalem hrnci burgundské hovězí recepty hovězí po burgundsku recept hovězi po burgundsku hovězí po burbunsku hovězí po burgundsku top recepty hovězí zadní pomalý hrnec hovězí zadní po burgundsku

Suroviny: hovězí zadní, cibule, protlak, víno červené, paprika čerstvá červená, mrkev, žampióny, rozmarýn, bobkový list, koření nové koření, sůl, pepř, vývar

TopRecepty.cz

Hovězí po burgundsku z pomalého hrnce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/plrX