Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 425 kJ / 102 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,60 g |
| Tuky | 0,60 g |
| Vláknina | 10,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 96 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 12,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Sampinony ocistime a nakrajame, mrkvu ocistime a tiez nakrajame. Oboje dame do misky a pridame ostatne suroviny, vsetko podla chuti.
Krok 2: Poriadne premiesame a rozlozime na plech, na ktorom to budeme piect. Ruru vyhrejeme na 230 °C a pecieme 15 minut. Mozeme podavat ako prilohu alebo s hriankou.
Zveřejněno 3. 3. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená mrkev a žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/roYp
Moje poznámka
Pečená mrkev a žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/roYp
Nejnovější recepty
Vanilkové pralinky
Přidáno před 2 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 5 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 6 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 8 hodinami
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 11 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno 17. 12. 2025 13:26:45
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
BeBe střecha
jahodp před 1 minutou
Smetanové gnocchi se žampiony a pórkem
jahodp před 4 minutami
Vídeňské brambory
poirotka před 51 minutami
Nepečené Lotus kuličky
Mich4el před 1 hodinou
Muffiny s kousky čokolády
ZoeRumpikova před 3 hodinami
Kokosovo-pomerančové crinkles sušenky
veronika_straka před 3 hodinami
Těsto na pizzu
Filomenka před 4 hodinami
Šunkofleky
veronika_straka před 4 hodinami
Skořicové rohlíčky
Noumik před 4 hodinami
Vepřové kostky po bratislavsku
BinaSa před 5 hodinami
Tématické fráze:
žampiony s mrkví,
pečená mrkev,
žampiony recepty,
recept z mrkve,
mrkev se zampionama,
recept na pečenou mrkvu,
recept příloh mrkev žampiony,
mrkev recepty,
pecena mrkev,
sampiony recept
Suroviny:
žampióny,
mrkev,
olej olivový,
pepř mletý,
koření oregáno sušené,
sůl
Komentáře (13)