Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 562 kJ / 851 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,71 g |
Tuky | 39,89 g |
Vláknina | 15,37 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 671 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 64,65 g |
Postup přípravy
Osolte, opepřete a na mírném plameni nechte probublávat zhruba 20 minut. Krok 4: Udělejte do směsi díru na každé vejce, to do díry rozklepněte. Krok 5: Dejte do rozehřáté trouby na 8-10 minut. Tak, aby žloutky ještě tekly, ale bílky byly už pěkně zatažené.
Před servírováním můžete posypat nasekanou petrželí. Podávejte s opečeným chlebem.
Zveřejněno 3. 4. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Shakshouka s cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RJ8O
Moje poznámka
Shakshouka s cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RJ8O
Nejnovější recepty
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno před 3 hodinami
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno před 7 hodinami
Letní koláč s třešněmi
Přidáno před 8 hodinami
Domácí malinová zmrzlina
Přidáno před 8 hodinami
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno před 22 hodinami
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno 7. 7. 2025 14:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové srdce na kmínu a slanině
Sahula před 1 minutou
Domácí quiche
TotalMudla před 1 hodinou
Máslová krupková polévka
poirotka před 2 hodinami
Kuře po vracovsku
poirotka před 2 hodinami
Rychlý koláč s meruňkami
danava před 2 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
Hanahanina před 3 hodinami
Rybízový sirup
jamda před 3 hodinami
Výborný čočkový salát
Jiri_Vavra před 3 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
Snoopy0249 před 5 hodinami
Polévka s kapáním
Kajkajak před 5 hodinami
Suroviny:
cibule,
česnek,
vejce,
cizrna,
rajče loupané,
paprika,
pepř cayenský,
kmín drcený,
sůl,
pepř,
petržel,
paprika čerstvá červená,
cukr třtinový,
špenát
Komentáře (1)