Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 562 kJ / 851 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,71 g |
Tuky | 39,89 g |
Vláknina | 15,37 g |
Cholesterol | 1,30 g |
Sodík | 671 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 64,65 g |
Postup přípravy
Osolte, opepřete a na mírném plameni nechte probublávat zhruba 20 minut. Krok 4: Udělejte do směsi díru na každé vejce, to do díry rozklepněte. Krok 5: Dejte do rozehřáté trouby na 8-10 minut. Tak, aby žloutky ještě tekly, ale bílky byly už pěkně zatažené.
Před servírováním můžete posypat nasekanou petrželí. Podávejte s opečeným chlebem.
Zveřejněno 3. 4. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Shakshouka s cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RJ8O
Moje poznámka
Shakshouka s cizrnou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RJ8O
Nejnovější recepty
Kynuté knedlíky podle Těhotnýho kuchaře
Přidáno před 2 hodinami
Cuketový perník
Přidáno před 5 hodinami
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 17 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 18 hodinami
Kynuté jahodové knedlíky s jogurtovým přelivem
Přidáno před 18 hodinami
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Filé z tresky zapečené v omeletě s pažitkou
Zazie před 1 hodinou
Kmínová polévka s cizrnou
Kakoska před 1 hodinou
Nepečený tvarohový dort s ovocem
janzam před 2 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Fitulka před 4 hodinami
Čočková polévka s uzeninou
Fitulka před 4 hodinami
Minutkové kuřecí nudličky
Anvei před 13 hodinami
Cuketa Bezděk
ivka 125 před 16 hodinami
Borůvkový máslový koláč
martiline před 17 hodinami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Barča před 17 hodinami
Americké lívance se skořicovým sirupem
kucharicek14 před 19 hodinami
Suroviny:
cibule,
česnek,
vejce,
cizrna,
rajče loupané,
paprika,
pepř cayenský,
kmín drcený,
sůl,
pepř,
petržel,
paprika čerstvá červená,
cukr třtinový,
špenát
Komentáře (1)