Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 367 kJ / 805 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,48 g |
Tuky | 84,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 6,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí na pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q1gY
Moje poznámka
Hovězí na pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q1gY
Nejnovější recepty
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno před 7 hodinami
Dort Oreo bez vajec
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí yakitori
Přidáno před 23 hodinami
Kuřecí tandoori špízy s koriandrovou omáčkou
Přidáno před 23 hodinami
Grilovaná kachní prsa
Přidáno před 23 hodinami
Barbecue kuře
Přidáno před 23 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
janakrejzarova před 8 hodinami
Brokolicová polévka
Kajkajak před 8 hodinami
Koprová omáčka
radekfiala před 8 hodinami
Cuketové soudky plněné sýrem a šunkou
KrisZaezemi před 9 hodinami
Špaldový koláč s pudinkem a jablky
Zabiczka před 10 hodinami
Smetanová polévka s kysaným červeným zelím
MirekFM před 10 hodinami
Jogurtový ovocný koláč
maminka Machulka před 10 hodinami
Buchta "Orgasmus"
veronika_straka před 11 hodinami
Makový koláč s třešněmi
Moanka před 15 hodinami
Vepřové plátky s těstovinami
Moanka před 15 hodinami
Tématické fráze:
hovězí na pivě,
hovězí na pivu,
hovězí maso na pivě,
hovězí ragů na pivě,
hovězí na černém pivu,
hovězí maso na pivu,
hovězi napivě,
hovezi nan pive,
hovezi ragu na pivu,
hovězí na černém pivě,
hovězí plátky na pivě,
hovězí ragu na černém pivu,
hovězí ragů na černém pivě,
hovezi zadni na pivu,
hovězi na pivo,
hovězí v pivu,
receprty,
hovězí na piv,
maso na pivě,
hovězí guláš na pivě
Suroviny:
hovězí zadní,
špek,
cibule,
pivo světlé,
mouka,
hořčice,
pepř celý,
koření nové koření,
bobkový list,
jalovec,
sůl,
jíška
Komentáře (11)
Pivo jsem přilévala postupně, po malých částech a střídavě s vodou - musela jsem sice jídlo víc hlídat a častěji míchat, ale ve finále nebylo potřeba vůbec zahušťovat - a to mě vždycky potěší, když se maso obejde bez mouky...
Měla bys, Hanulko, slyšet mého manžela při jídle... Padala slova jako "dokonalý", "neuvěřitelný" apod.
Přidávám fotky...
Hezky nafocený postup.
Bodík letí do Orlických hor.