Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 367 kJ / 805 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,48 g |
| Tuky | 84,17 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,61 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 6,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí na pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q1gY
Moje poznámka
Hovězí na pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q1gY
Nejnovější recepty
Losos pečený v listovém těstě
Přidáno před 11 hodinami
Arašídové kytičky
Přidáno před 11 hodinami
Indické květákovo-brokolicové kari
Přidáno před 11 hodinami
Čtverečky s meruňkami
Přidáno před 12 hodinami
Linecké cukroví s nastrouhanými mandlemi
Přidáno před 12 hodinami
Tilápie s tarhoňou
Přidáno před 14 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Perníčky, které jsou hned měkké
SkibidiToilet1234 před 16 minutami
Žemlovka s jablky a tvarohem
Ryngle před 29 minutami
Pečená kačena
Kajkajak před 5 hodinami
Mufiny s čokoládou
Soltik před 9 hodinami
Smažený sýr - smažák
radekhk před 9 hodinami
Kadlíkovo kuře na smetaně
Standa Kantry před 9 hodinami
Srbské rizoto z vepřové plece
Ellinnka1 před 10 hodinami
Domácí tuňáková pomazánka s pažitkou
vanilj před 11 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Wacor před 11 hodinami
Retro kokosky mojí babičky
dandelion.z před 11 hodinami
Tématické fráze:
hovězí na pivě,
hovězí na pivu,
hovězí maso na pivě,
hovězí ragů na pivě,
hovězí na černém pivu,
hovězí maso na pivu,
hovězi napivě,
hovezi nan pive,
hovezi ragu na pivu,
hovězí na černém pivě,
hovězí plátky na pivě,
hovězí ragu na černém pivu,
hovězí ragů na černém pivě,
hovezi zadni na pivu,
hovězi na pivo,
hovězí v pivu,
receprty,
hovězí na piv,
maso na pivě,
hovězí guláš na pivě
Suroviny:
hovězí zadní,
špek,
cibule,
pivo světlé,
mouka,
hořčice,
pepř celý,
koření nové koření,
bobkový list,
jalovec,
sůl,
jíška
Komentáře (12)
Pivo jsem přilévala postupně, po malých částech a střídavě s vodou - musela jsem sice jídlo víc hlídat a častěji míchat, ale ve finále nebylo potřeba vůbec zahušťovat - a to mě vždycky potěší, když se maso obejde bez mouky...
Měla bys, Hanulko, slyšet mého manžela při jídle... Padala slova jako "dokonalý", "neuvěřitelný" apod.
Přidávám fotky...
Hezky nafocený postup.
Bodík letí do Orlických hor.