Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 371 kJ / 328 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,85 g |
Tuky | 4,95 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 68 mg |
Sodík | 180 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 55,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 8. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
"Termix" z tibetského kefíru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wqZr
Moje poznámka
"Termix" z tibetského kefíru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wqZr
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 10 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 13 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 13 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 13 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 13 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 12 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 12 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 13 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 13 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 14 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 14 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 15 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 15 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 16 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 17 hodinami
Tématické fráze:
tibetský kefír,
recepty z tibetskeho kefiru,
jak vyrobit jogurt z kefirove houbicky,
buchta z tibetského kefiru,
domácí termix z kefíru,
jogurt z tibetskych houbicek,
recepty z kefíru pudinkem,
tibetská houba termix,
pudink z kefiru,
jak vyrobit jogurt z houbicky,
domácí kefír recept,
domácí kefír recepty z něj,
jak vyrobit tibi kefír,
co vyrobit z kefíru,
recepty na tibetský kefír,
jak vyrobit jogurt z kefíru tibetské houby
Suroviny:
kefír,
cukr vanilkový,
cukr,
pudink
Komentáře (3)