Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 538 kJ / 2 041 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 162,20 g |
| Tuky | 148,50 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 650 mg |
| Sodík | 1,19 g |
| Sůl | 2,97 g |
| Sacharidy | 13,83 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Panenka zapečená na italský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wj8m
Moje poznámka
Panenka zapečená na italský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wj8m
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 7 hodinami
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno před 20 hodinami
Sladké snídaňové briošky
Přidáno před 21 hodinami
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 21 hodinami
Piškotový dort s tvarohovým krémem vhodný pro žlučníkáře
Přidáno před 23 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Panenkové medailonky se žampionovou omáčkou
knihomolka před 46 minutami
Maminčina svíčková - snadná i pro začátečníky
Iloonka před 2 hodinami
Tvarohová štola
Petra.J. před 2 hodinami
Vánočka s mandlemi a rozinkami po sto prvé
Pavlinaa před 2 hodinami
Těsto na bramborové knedlíky
lenka64892 před 3 hodinami
Hrníčková bábovka
Barun před 3 hodinami
Babiččiny "startovací" žemličky (jinak housky)
ferda30 před 3 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
markuschka79 před 5 hodinami
Zelňačka (klasika)
Darwin před 5 hodinami
Tématické fráze:
ratatuj recept,
zapečená vepřová panenka,
vepřová panenka zapečená,
recept na ratatuj,
ratatuj,
recept ratatuj,
vepřové maso s lilkem,
vepřová panenka s lilkem,
panenka v parmazánu,
recepty veprova panenka,
panenka s parmazánem,
vepřová panenka s parmazánem,
panenka s lilkem,
vepřová panenka s ratatouille,
vepřová panenka po italsku,
veprova panenka v parmazanu,
panenka parmazán,
zapecena veprova panenka recepty,
vepřová panenka s ratatuj,
vepřová panenka italsky
Suroviny:
panenka vepřová,
klobása papriková,
lilek,
sýr mozzarella,
sýr parmazán strouhaný,
smetana ke šlehání,
olivy,
koření pizza,
bazalka čerstvá,
olej,
sůl
Komentáře (17)
www.toprecepty.cz/recept/2498-ratatouille/
Jinak co se tyce tohohle receptu...vypada uzasne a pritom uplne jednodusse
Já lilek ráda a rodinku už jsem ho taky naučila jíst právě jako grilovaný s česnekem, takže použiju i tento recept a rozšířím jím náš jídelníček.
Bodík!
Dám sem link na tu naši oblíbenou restauraci, třeba vás jídelníček inspiruje...
Posílám bodíka.
Děkuji za pochvalu receptu a body...