Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Žloutkové řezy bez vajec

Z listového těsta můžete vykouzlit snadné řezy, plné vanilkového krému s citronovou polevou svěží chuti na povrchu. Řezy se jen lehce rozplynou na jazyku a vám v ústech zůstane jen jejich příjemná chuť.

Hodnocení receptu je 5,0 (37×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 130 min Doba přípravy: 115 min Doba tepelné úpravy: 15 min

130 min (115 min příprava + 15 min tepelná úprava)

1. 6. 2009 17:46

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie21 947 kJ / 5 246 kcal
Bílkoviny39,07 g
Tuky352,74 g
Vláknina5,80 g
Cholesterol 668 mg
Sodík 434 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy460,14 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Může to být natřené i jinou marmeládou, ale meruňková je nejlepší.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 6. 2009 22:02

Marti, na každý plát je třeba jedno těsto?:-O Jinak se mi to moc líbí:yes:

mardosa mardosa

1. 6. 2009 20:05

Už se stalo,opisovala jsem to ze svého sešitu,tak jsem si toho nevšimla.SAle zase si myslím,že až tak velká pohroma to nebyla.;-);-):yes:

Hella Hella (moderátorka)

1. 6. 2009 19:57

Mardoso, mohla bys příště dát všechny suroviny, které jsou zapotřebí k upečení moučníku do kolonky Suroviny? Je zavádějící, když se v textu teprve člověk dozví, co si měl všechno koupit. Jinak skutečné žloutkové řezy vypadají velmi podobně, ale krém se dělá pouze ze žloutků.

mardosa mardosa

1. 6. 2009 19:34

Nevím proč se to tak jmenuje,ale je fakt,že jsem se nad tím nikdy nepozastavila :-O

jollka jollka

1. 6. 2009 19:33

Hmmmmmmmmmmm to musí být namka:-p:yes::yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 6. 2009 19:30

Vypadá to krásně, to ano, ale taky nechápu název "žloutkový":-/

Hella Hella (moderátorka)

1. 6. 2009 19:27

A proč se to jmenuje "žloutkové", když to kolem žloutků ani neběželo?

jituskaka

1. 6. 2009 18:43

vypadá to krásně :-) :yes:

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: žloutkové rezy řezy bez vajec rychlý recept mraky řezy mraky recept řezy kremeše žloutkový řez kremsnyty žloutkové řezy z listového těsta nejlepší žloutkové řezy žloutkové řezy recept recept na žloutkové řezy žloutkový krém krém do žloutkových řezů recept mraky krém na žloutkové řezy recept na kremsnyty zakladní žloutkový krém žloutkové vaječné řezy rychlé žloutkové řezy

Suroviny: těsto listové, pudink vanilkový, mléko, cukr vanilkový, máslo, rum, cukr moučkový, šťáva citronová, voda, marmeláda meruňková

TopRecepty.cz

Žloutkové řezy bez vajec

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JZ2l